To je to što me zanima!

Nikolić na Kubi: Nećemo se odreći starih prijateljstava!

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić stigao je u službeni posjet državnom vrhu Kube. Razgovarat će o daljnjem unaprjeđenju suradnje dviju zemalja
Vidi originalni članak

Tomislav Nikolić sastat će se s predsjednikom Raulom Castrom te cijelim državnim vrhom Kube, a cilj mu je unaprijediti suradnju između dvaju zemalja. 

Srbijanski predsjednik još je prije deset dana u Moskvi tijekom proslave Dana Pobjede nad fašizmom prilikom susreta s Raulom Castrom rekao kako se ne može odreći starih prijateljstava prema Kubi i Rusiji.

Dva dana kasnije potpisao je ukaz o odlikovanju Fidela Castra Ordenom Republike Srbije na lenti "za istaknute zasluge u razvijanju i učvršćivanju prijateljskih odnosa i suradnje između Srbije i Kube". I po svemu sudeći prijateljstvo će i produbiti jer je jučer stigao na Kubu da mu to visoko državno odličje i uruči.

Predsjednik Srbije, kojeg je Vojislav Šešelj još 1993. godine na Romaniji proglasio četničkim vojvodom, prilikom posjeta prijateljskoj zemlji posjetit će i njihov Centar za genetski inženjering i biotehnologiju kao i Centar za molekularnu imunologiju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • colonelo 19.05.2015.

    ... kakvi su to i od kada "stari" prijatelji četnici i kubanski komunisti ? ... ah, da od 1944. godine kad su se presvukli u partizane ... strava ...

  • medena555 19.05.2015.

    bar da ga zadrze

  • sk8 021 19.05.2015.

    a vole komšije da gvirnu preko plota, pa to ti je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare