To je to što me zanima!

Nikolovska o slučaju Mirele Čavajde: 'Protivnicima želim da se probude 7 mjeseci trudni!'

Mireli Čavajdi su proteklih dana javno pružile podršku brojne osobe iz javnog života, a cijelu priču je prokomentirala i Ljiljana Nikolovska, 57, bivša pjevačica Magazina
Vidi originalni članak

Mirela Čavajda, 39, je trudnica u šestom mjesecu trudnoće čija beba koja ima tumor na mozgu. Šanse da dijete preživi gotovo su nikakve. Zagrebačke bolnice odbijaju napraviti prekid trudnoće, velik se dio doktora poziva na ''priziv savjesti'', a dio bolnica tvrdi da trudnica uopće nema pravo na prekid trudnoće.

POTRESNA SVJEDOČANSTVA Bolne ispovijesti o pobačajima u hrvatskim bolnicama. 'Doktor kaže: Stisni zube, ja ću to izvući'

Čavajdi su proteklih dana javno pružile podršku brojne osobe iz javnog života, a cijelu priču je prokomentirala i Ljiljana Nikolovska, 57, bivša pjevačica Magazina. Nikolovska je na svojem Facebook profilu pružila podršku nesretnoj trudnici.

- Svima vama koji ste protiv ženskog prava na osobni izbor majčinstva želim da se ujutro probudite u sedmom mjesecu trudnoće napisala je Nikolovska.

- I lažne trudove. I da vam prijaju samo kiseli krastavci s marmeladom - dodala je sarkastično Nikolovska koju su u komentarima podržali brojni istomišljenici.
 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Nmgu 6843 07.05.2022.

    Ajde onda kad se tako zalazete za to legalizirajte ubojstvo u RH pa da ako oni mogu ubit svoju djecu legalno da i ja njih mogu odma pa da vidimo

  • zelena mamba 07.05.2022.

    Ljiljana dobro veli . Izbor žene a ne zakoni i doktori . Joj , kad bi se svugdje držali zakona , više od polovice vlastodržaca bi bilo u zatvoru i ne bi pametovali .

  • midrox 07.05.2022.

    Pa u ovom slucaju kad je beba bolesna kuzim ...al mnogi ne shvacaju da zene pobacaj koriste kao kontracepciju.Rade svasta pa im zao bude jer su zacele po duhu svetom pa bi na pobacaj.Osobno znam jednu koja je imala zakazan pobacaj,a vec je googlala kolko mora proc vremenski da bi mogla ponovno imat spolni odnos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare