To je to što me zanima!

Niku Titaniku su usred noći probušili gume na autima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kome je karikaturama stao na žulj? Nikoli Plečku (36) netko je u subotu navečer probušio gume na autu parkiranom u dvorištu ispred obiteljske kuće
Vidi originalni članak

Karikaturistu 24sata Niku Titaniku, odnosno Nikoli Plečku (36) netko je u subotu navečer probušio dvije gume na automobilu parkiranom u dvorištu ispred obiteljske kuće. Također su izbušili gume na automobilu njegove supruge i oba auta zalili tekućinom.
- Nije mi svejedno. Odlučio sam postaviti kamere, alarm i senzore. No nitko me neće obeshrabriti da posao nastavim raditi kao i do sada - rekao je Nikola Plečko, poznat po svom britkom humoru i što ne štedi nikoga, pripadao on estradi ili političkoj eliti. Plečko živi nasuprot kuće ministra gospodarstva Đure Popijača. Za naselje kaže da je do nedavno bilo vrlo mirno i nitko nije zaključavao automobile ili ulazna vrata kuće, odnosno dvorišta. U subotu navečer, kako je rekao, parkirao je automobil u svom dvorištu i otišao spavati. U nedjelju ujutro primijetio je da su gume na njegovu i automobilu njegove supruge izbušene. Sumnjivo mu je, kaže, bilo što su automobili susjeda bili parkirani na cesti, a ostali su nedirnuti, dok su njegovi bili u dvorištu kuće. Počinitelj je, dakle, morao ciljano ući baš na njegov posjed.
- Možda me netko želi uplašiti. Nikakve prijetnje nisam dobivao, zadnje su iz 2002., kad sam tek počinjao crtati karikature, no one se nikad nisu obistinile - rekao je Nik Titanik i dodao kako će od sada zaključavati vrata kuće, a automobil parkirati u garažu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kiki21 22.03.2010.

    ne daj se nik!!!!

  • brko1 22.03.2010.

    Ne daj se NIK, svi smo uz tebe!

  • ManicMiner 22.03.2010.

    Nedaj se NIK!!! Samo nastavi tako!! P.S. Mocnu igracku za crtanje imas.... :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare