To je to što me zanima!

Ninčević Lesandrić: 'Tko laže, pacijentica ili zastupnica'?

Na izjavu ministra zdravstva Kujundžića da je zastupnica govorila neistinu, reagirala je i prozvana Ivana Ninčević Kujundžić. Istaknula je kako je žalosno da se na situaciju kroz koju prolazi tisuće žena gleda politički
Vidi originalni članak

I evo danas opet lažemo, komentirala je Ivana Ninčević Lesandrić na Facebooku izjavu ministra zdravstva Milana Kujundžića, koji je u emisiji Novi dan za N1 televiziju izjavio da lagala kada je rekla da joj u KBC Split napravljena kiretaža bez anestezije.

Naime, Kujundžić je komentirao nalaz inspekcije u slučaju kiretaža i konstatirao kako nalaz nije zadovoljio pacijente i javnost.

- Nismo zadovoljili očekivanje pacijenata niti javnosti. I zato potičemo bilo kojeg pacijenta da prijavi upravi bolnice bilo kakvu nepravilnost, da se te stvari sankcioniraju. Ovdje smo zadovoljili nešto drugo, istražili smo 401 prijavu i ono što je gospođa govorila u Saboru. Provjerili smo to, imamo nalaz inspekcije i povjerenstva. U konkretnom slučaju u Splitu nije bilo nikakvih propusta. Mislim da je gospođa radila neprimjereno za saborsku zastupnicu - govorila je neistinu. Reći da je vakuum aspiracija i kiretaža isto je kao da ja kažem da je isto operirati i amputirati nogu - izjavio je Kujundžić.

Ubrzo je uslijedila reakcija prozvane Ivane Ninčević Lesandrić.

Ministru je zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić govorila neistinu. Ovdje je pacijentica Ivana Ninčević Lesandrić govorila istinu. 
Mislim da ta razlika sve govori.
Tužno je i žalosno da ovakvu životnu situaciju koju prolaze na tisuće zena gledate politički! Žalosno, al bas žalosno!
Jesu li i sve druge žene govorile neistinu?

Promijenite više ovakav tretman, i to je sve sto tražimo.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • intellectus 16.11.2018.

    Gospodo Nincevic, taj odovor ocekujemo od TEBE, Ti najbolje znas u kojoj ulozi si LAGALA!

  • ljubica ljubičica_1 16.11.2018.

    Laže ministar.I doktori iz Splitske bolnice i oni koji su radili provjeru.Kiretaža nebi smjela boljet .Jer sam je imala 89go i nisam osjetila ništa jer sam dobila lokalnu i radija je običan gineklog.Zato mislim da ministr laže i ovi koji su stali u obrani doktora sa Firila.Štede na svemu .di su novci koje mi uplaćujemo za zdravstvo.Pola Hrcegovine i Bosne se lječi besplatno u Splitskoj bolnici kad dođete samo čujete njihov govor.Ko plaća za njihovo lječenje?Zato nema za nas.I vjerujem zastupnici Ninčević.

  • nec.1996 15.11.2018.

    moras to necim dokazati a to je nemoguce,,oni stite struku,,i amen,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare