To je to što me zanima!

Nino Raspudić: 'Mogao bih biti kandidat za predsjednika Republike, cilj je uništiti HDZ'

Našeg kandidata je 'pojeo' taj Milanovićev ulazak u igru. A s druge strane sada se stvara jedna polarizacija pa se želi uvjeriti javnost da se sve svodi na borbu Milanovića protiv HDZ-a, dakle da ćemo i dalje gledati film koji gledamo 34 godine, komentirao je
Vidi originalni članak

Nino Raspudić (Most) za RTL rekao je li predsjednik Zoran Milanović svojim ulaskom u kampanju poremetio im planove. Upitan je uzima li im Milanović dio tema i retorike.

- Ma ne mislim da nam uzima teme. Istina, poremetio se taj plan predstavljanja kandidata jer je ta politička bomba grunula taj dan kad je naš kandidat izašao u javnost. Našeg kandidata je 'pojeo' taj Milanovićev ulazak u igru. A s druge strane sada se stvara jedna polarizacija pa se želi uvjeriti javnost da se sve svodi na borbu Milanovića protiv HDZ-a, dakle da ćemo i dalje gledati film koji gledamo 34 godine, a to je smjenjivanje SDP-s i HDZ-a - govori.

Na pitanje ostaju li manje stranke u 'sjeni', odgovorio je kako kampanja traje četiri tjedna te da će se prašina slegnuti.

PREDIZBORNA SLAGALICA VIDEO Udara junak na junaka, u boj idu i veterani. Ovo je top lista najvećih izbornih dvoboja

Komentirao je i predsjednikovu retoriku.

- Ma ne samo uvrede, mi vidimo i promjenu politike, rekao bi sadržajno da čovjek nadolazi na sve naše politike. Jučerašnja njegova objava o migrantima je upravo ono što Most govori već mjesecima i godinama i zbog čega smo bili napadani. Danas se Miro Bulj našalio s njim kad su ga pitali rekao je: Dobro došao u Buljovu seosku stražu. On je došao na naše politike kao puno nekih drugih stvari, pa možemo reći ako se još odrekne queer foruma SDP - a može doći po Mostovu člansku iskaznicu - govori.

Dodaje kako ni stil komunikacije nije primjeren. 

PROSVJED U PET GRADOVA FOTO Naoružali se stotinama transparenata. Ovako se SDP priprema za velike prosvjede

- Nije primjereno. Mi takvu razinu komunikacije ne govorimo. Mi govorimo iste stvari, možda sadržajno i teže o HDZ u jer smo se puno preciznije bavili njihovim kriminalom i korupcijom, ali puno veću snagu ima to kada se sadržaj i problem stavi u prvi plan. Ali s malo uspješnijom i primjerenom retorikom - kazao je.

- Da je on želio isključivo vladu nacionalnog spasa i procijenio da je nužan njegov ulazak u teren on je mogao reći - izlazim na izbore s Nezavisnom listom i pozivam sve čestite ljude kao što je i rekao i s lijeva i desna da se okupimo i riješimo ovu kriminalnu hobotnicu - dodao je.

'Prioritet je skinuti i uništiti HDZ ovu kriminalnu hobotnicu'

Upitan je i jesu li spremni sa SDP -om nakon izbora. Nikola Grmoja ranije rekao da bi SDP mogao progutati.

- On je otišao na listu SDP- a i on je SDP- ov kandidat, a mi imamo svog kandidata i svoj program. Jedini smo predstavili jučer cjelovit program od preko sto kartica, vrlo ozbiljan, sustavan i detaljan i program SDP a kojeg još nismo vidjeli definitivno nije naš program - govori.

OBRAT OKO IZBORA Hoće li Milanoviću proći trik s EU izborima? DIP: Moći će ići tek iza parlamentarnih u kampanju

- Prioritet je skinuti i uništiti HDZ ovu kriminalnu hobotnicu. Mi imamo svog kandidata i svoj program - kazao je.

Utrka za predsjednika, čini se, mogla bi biti i puno bliže nego što je bilo planirano. Jeste li i za nju zainteresirani?

- A sigurno je da nisam nezainteresiran, ostaje vidjeti. Vrlo je moguće da ćemo imati kroz dva, tri mjeseca i predsjedničke izbore - rekao je i dodao kako bi mogao biti kandidat Mosta.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nec.1996 22.03.2024.

    treba ali ne vjerujem mostu nista probi svijet koji se prodaje za zrno rize.

  • Smoke_on_the_Water 22.03.2024.

    Nino drugo_vjenčani i njegova supruga Mara izdominirali su likove u sekti most, sa njima manipuliraju kao sa plišanim lutkama, Božu Petrova su stavili u stanje inducirane političke kome, Grmoju podvaljivački istaknuli za premijerskog kandidata znajući da je to utopija ii kako će ga na taj način politički "potrošiti" da bi mu kasnije mogli zaštitnički: "Viš' pokušali smo, ne ide, sad će netko drugi pokušati, recimo ja za predsjedničkog kandidat"

  • mudrac22 22.03.2024.

    Mogao bi ti svasta ali znas da te nitko nece birati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare