To je to što me zanima!

'Nisam očekivao da će neki već prvi dan biti kontra Vlade'

To je njihov odabir, to je njihov stav, najbitnije je da je Vlada izglasana jer je u ovom trenutku potrebna stabilnost posebno zbog situacije s COVID-om, komentirao je Butković
Vidi originalni članak

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković u emisiji "U mreži Prvog" rekao je da je po njegovom sudu saziv 10. Hrvatskog sabora kvalitetniji od prošlog. Kazao je da je jučer u sabornici bilo kvalitetnih rasprava, ali nije očekivao da će pojedini Klubovi odmah na prvoj sjednici Sabora biti kontra Vlade.

- To je njihov odabir, to je njihov stav, najbitnije je da je Vlada izglasana jer je u ovom trenutku potrebna stabilnost posebno zbog situacije s COVID-om, dodao je ministar Butković.

POGLEDAJTE VIDEO Kakve maske su se nosile na sjednici Sabora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istaknuo je da je za Hrvatsku najbitnije da se Vlada izglasala i da su partneri bili riješeni nakon Izborne noći.

Butković je istaknuo da njegovom  ministarstvu nije prijetilo spajanje jer je samo po sebi veliki resor. Na smanjen broj ministarstava kazao je da smatra da će biti lakše raditi i da će ministarstva biti operativnija.

LJUBAV U SABORU: Raspudić replicirao supruzi, ona ga je zaustavila: 'Čekaj, čekaj...'

- Mislim da su dobro pogođena ministarstva koja su spojena, jer ključ je da na razini Vlade dobro komunicirate s kolegama, da suradnja između ministarstava bude dobra i protočna. Sve što se radi u svom resoru vezano je i za druge resore i ako tu ne postoji kohezija i zajednička volja, te protočnost u donošenju odluka onda ta Vlada nije kakva treba biti, poručio je Butković.

Naglasio je da smatra da ljudi koji su jučer izabrani da mogu odgovoriti na sve izazove. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Idemo prema boljem 24.07.2020.

    Od prvog dana samo kme kme kme.

  • 24.07.2020.

    Napoleon pao s Marsa!

  • vajced52 24.07.2020.

    Nisam clan niti jedne stranke,niti jedne parije,niti sam ikada bio.U zadnje cetiri izuzetno teske godine RH je ,htjeli mi to ili ne priznati,napravila dosta pozitivnih pomaka.Bilo je i propusta,korupcije i tako ce biti i u buduce.Nema na ovom svijetu vlade gdje su svi gradjani zadovoljni.Uvijek treba dati sansu.Ocito je da (Mali) covjek kada se dokopa vlasti pokaze svoje pravo lice,lice bezkrupuloznosti,bez morala,i neka show pocne.Ova nece masku na licu,onom je 20% malo,hoce vise.Imamo zakone,imamo sudove ali kao da ih nemamo a za to smo,u glavnom,sami krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare