To je to što me zanima!

'Nisam trošio državni novac, žena je kupila torteline i leću'

Nakon što je prozvan da je Novu godinu proslavio o trošku države, talijanski premijer Mario Monti objavio je pismo s detaljima proslave na službenim stranicama vlade
Vidi originalni članak

Nakon što su ga njegovi kritičari pozvali da da ostavku jer je prema njihovim informacijama Novu godinu slavio o trošku države, talijanski premijer Mario Monti odgovorio im je pismom koje je objavljeno na službenim stranicama talijanske Vlade.

Između ostalog, Monti je rekao da je novogodišnju večeru poslužila njegova supruga pa su tako uštedjeli na angažiranju konobara. Zbog deset gostiju te večeri priznaje da su možda potrošili više električne energije, plina i tekuće vode. 

U vrlo detaljnom opisu Nove godine premijer je rekao da je slavlje koje je počelo oko 20 sati 31. prosinca završilo malo iza ponoći 1. siječnja. Večeri su osim Montija i njegove supruge nazočili i njihovi kćer i sin sa bračnim partnerima, kao i sestra njegove supruge sa suprugom, djecom i unučadi.

Troškove večere snosio je dijelom sam, a dio troškova podnijela je i njegova supruga koja im je za večeru kupila torteline i kolače, te kobasice i leću. Naveo je čak i adrese trgovina.


Idi na 24sata

Komentari 15

  • ĆIVAS 07.01.2012.

    Pa Ivo još ima stari reno za pokriće skromnosti a ispod stola je uzimao devize.

  • objektiva40 07.01.2012.

    bitno da nije bilo konobara za tih 10 ljudi...jadna žena se pretrgla...

  • feba 07.01.2012.

    Ma da pukneš od smijeha ili da poludiš od gluposti.Talijani su čudan narod,Berluskoni im je državni novac trošio na gadarije i šutjeli a sad prozivaju za večeru.Hebote kad bi mi počeli (kada ćemo već jednom) prozivati naše političare kako troše državni novac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare