To je to što me zanima!

"Nisam znao - je najčešća isprika hrvatskih političara"

Kaže Božo Petrov da on nije imao pojma da je Kramarko takav. Nije znao. Kao što nekad cijela vlada nije znala kakav je Sanader, napisao je Sinčić na Facebooku
Vidi originalni članak

O slučaju vezanom uz Tomislava Karamarka oglasio se i Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida. On ej na Facebooku napisao sljedeće:
-  [ Karamarko - najmoćniji među najkorumpiranijima, knjiga koju morate pročitati.]
Kaže Božo Petrov da on nije imao pojma da je Kramarko takav. Nije znao. Kao što nekad cijela vlada nije znala kakav je Sanader.
Ne laži Božo. Dobio si sve informacije, dobio si knjigu sa dokazima i dokumentima. Nije te bilo briga. Doveo si na vlast hrpu ljudi premreženih sa tisuću afera.
Ali drži se ti toga da nisi znao. I nemoj zaboraviti to ovjeriti kod javnog bilježnika. Možda i ovaj put uspiješ koga zavarati.
Jer "nisam znao" je najčešća isprika hrvatskih političara. Samo što nažalost svi sve znate.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • ice_man 28.05.2016.

    cuj ovog demagoga skuplja jeftine poene, laže i obmanjuje javnost, jučer objavio status u 13 točki sve laž do laži o Mostu, nakon toga si izgubio svaki moj respekt a stvarno sam mislio da si iskren i pošten al vidi se da ti je jedino cilj se uhljebit i to jeftinim populizmom preko leđa najsiromašnijih a realno im nisi nikad za stvarno pomogao.. samo krive si sad nasao kritizirat jer Petrov je za tebe svemirski brod u svakom smislu, drži se HDZa i SDPa jer su oni uništili Hrvatsku i kad god ih kritiziras ne možes pogrješiti

  • MAX 2010 28.05.2016.

    povremene izjave su činjenično ok ali sjetim se s koliko se veselja slavio Mostov uspjeh a danas misli da su usrali od prve minute do danas svaki korak . Njima jest dobro (plaće.beneficije itd), ali bolje da smo toliko vremena proveli bez vlade (i njih). Živo zlo........

  • jozabroz 28.05.2016.

    haha, a ti brzo to pokupio od njih,, jer ni ti "nisi znao" ko je vozio auto koji je snimljen u prekrsaju pa si natovario na ledja bivseg clana svojeg udruzenja,,)))) a kad ono, na slici,ti i tvoja djevojcica,,))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare