To je to što me zanima!

''Nismo pogodovali Fehiru, a HDSSB paničari radi rejtinga''

Šef HDZ-a priopćenjem se oglasio nakon prozivke da su krunskom svjedoku u slučaju Glavaš zauzvrat dali stan. Tvrdi da su u panici jer HDZ-u raste popularnost
Vidi originalni članak

Dužnosnici HDSSB-a neutemeljeno su optužili gospođu Jadranku Kosor, gospodina Petra Čobankovića i mene da smo pogodovali gospodinu Krunoslavu Fehiru prilikom dodjele stana te da smo time počinili kazneno djelo službene državne korupcije, poručio je šef HDZ-a Tomislav Karamarko u priopćenju medijima.

- Kako bi poduprli svoje neutemeljene tvrdnje, dužnosnici HDSSB-a mahali su dopisima, odnosno korespondencijom između moga i ureda gospođe Kosor. Uvidom u navedene dopise može se utvrditi da u njima nema ni jednog dokaza o pogodovanju, a još manje o korupciji - nastavlja Karamarko. 

Javio se komentarom jer smatra da su HDSSB-ovci svojim činom samo pokazali da su u panici jer HDZ-u raste rejting. 


Idi na 24sata

Komentari 69

  • tom milles 16.10.2012.

    EEEEE...da je samo HDSSB u pitanju ,nije to točno već je točno to da paničare mnogi ali se to ni na koji način ne usude priznati pa se očituju bezveznim napadima na HDZ.Shvatili su naime da sada HDZ samu sebe konsolidira ,uvodi se red ,rad ,disciplina ,odgovornost ,dakle ima dana nek samo paničare...

  • maxinga 16.10.2012.

    Kako nece paničariti HDSSB kada ste dijelili stanove BZV da bi lazno svijedočili protiv Hrvata za Glavaša... Podržavam HDSSB i HDZ , ali kako ste mogli to raditi protiv HRVATA Glavaša!!!!

  • user_125523 16.10.2012.

    Kalamarko je na opasnim drogama, priviđa mu se popularnost, il su opet simpatizere sa groblja pokupili ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare