To je to što me zanima!

Nisu gledali kako voze pa su Astrom zapeli za tračnice

NEPAŽNJA U PROMETU: Vozač Astre u subotu u 6 sati u Vlaškoj u Zagrebu nije vidio da traju radovi na tramvajskoj pruzi. Zanemario je znakove i upao u tračnice
Vidi originalni članak

Vozač Opel Astre jučer u 6 sati u Vlaškoj u Zagrebu nije vidio da traju radovi na tramvajskoj pruzi. Zanemario je znakove i upao u tračnice. Radnici su podignuli auto i izvukli ga. Nakon 5 sati i vozač BMW-a je upao u tračnice. No on je zvao policiju i vučnu službu, koja ga je izvukla. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Ventusxs Ventus 16.08.2015.

    A u šta du gledali?

  • plavušads 16.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 16.08.2015.

    Ja se sječam prije 25 god. kad sam se vozio autom iz dubrave a kompič motoro po tramvajskoj iza tramvaja possle pol noći i još mi maše kad najedamput nestao , radili su nešto na prugi , a on nije gledal ajme smjeha sad ga vidiš sad ga nevidiš , ali dobro je prošo samo sa malo težim ogrebotinama .

Komentiraj...
Vidi sve komentare