To je to što me zanima!

Nisu htjeli platiti parkiranje pa su zaposleniku slomili ruku

Grupa nepoznatih muškaraca odbila je Josipu M. (38) platiti parkiranje. Počeli su se prepirati s njim. Sukob je eskalirao, pa su muškarci napali i premlatili Josipa
Vidi originalni članak

Josipa M. (38) djelatnika Prometova parkinga u centru Splita u nedjelju oko ponoći je teško ozlijedila grupa zasad nepoznatih muškaraca. Prilikom izlaska s parkinga odbili su platiti parkiranje i započeli verbalnu prepirku s Josipom. Sukob je eskalirao, pa su muškarci napali i premlatili nesretnog djelatnika. Slomili su mu zapešće, a Josip je zadobio i brojne hematome po cijelom tijelu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mikki39 31.01.2012.

    hrvatska kultura

  • nikola1121953 31.01.2012.

    A nije li isto tako i naš vrli glumac RENE BITORAJAC postupio prije nekih 7 godina na parkingu Zagrebačkog velesajam - i što se dogodilo, dobio je kaznu zatvora od par mjeseci sa rokom kušnje od 2-3 godine. A čovjeka koji je naplačivao parking, metalnom polugom nanio tjelesne povrede.

  • hrvatovic 30.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare