To je to što me zanima!

Nisu joj dali da poleti iz Zadra za Zagreb jer je bila pijana

Policija je tijekom redovne kontrole primjetila da je žena (32) pijana, a napuhala je preko dva promila. Zbog sigurnosti i galame privedena je na trežnjene u postaju
Vidi originalni članak

Zadranka (32) u četvrtak rano ujutro nije sa zadarske zračne luke poletjela avionom Croatia Airlinesa za Zagreb jer je bila pijana. Između 6 i 7 sati pri redovnoj policijskoj kontroli putnika policajci su primijetili da je žena pijana pa su je podvrgnuli alkotestiranju. Napuhala je više od 2 promila alkohola.

- Zbog sigurnosnih razloga, ali i činjenice da je vikala i galamila na zgražanje ostalih putnika, ženu su policijski službenici uhitili te priveli u policijsku postaju do otrežnjenja, rekao nam je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

Tijekom poslijepodnevnih sati policajci su je priveli sucu za prekršaje koji ju je kaznio novčanom kaznom zbog remećenja javnog reda i mira. 

U policiji nam nisu mogli reći je li Zadranka bila pijana zbog straha od letenja avionom ili je pak na let došla ravno s cjelonoćnog provoda. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • JadrankaNovaković 30.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • JadrankaNovaković 29.09.2012.

    glavno da je prekrsajni sud u zadru stao na moju stranu bez ikakve prijave i kazne a ta doticna jelena skrbic mislim da popije coca colu da bi je sjeba kofein,pa je mene nasla a nasla je pravu svaka cast,i to sa jednom nogom u avionu,grih je voliti svoju hrvatsku i plakati radi familije pa je triba ovako iskriminalizirati ali kad se daju pare croatia airlines za alkohol onda bi moga napuvati i nula 5 vidi se da se nije makla sa terminala 1 i bice je odgovorna za potirati stado ovaca sa piste da bi zrakoplov krenia dalje pa je uzela na vrimenu;, inace bi joj to bila zadnja ovca sto bi ugledala,srica da je zadarska policijja odma intervennirala mislim da joj nebi bilo najugodnije imati posla sa bakuljom,a bar r smo se nasmijali ja i cila biogradska postaja buduci da u zadarskoj nema mista niti za sibicu...do sljedeceg videnja...voli vas vasa bakulja ...hahaha

  • zgbzagreb 28.09.2012.

    To što si budala, glup ili zatucan nije kažnjivo. Ali ako tvoja glupost uznemirava druge (pijan, pokradeš nekoga, nadrogiraš se) i onda zajeb...š ljude oko sebe, to je kažnjivo. Ili prekršajno ili kazneno ovisi koliko si glup i što napraviš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare