To je to što me zanima!

Nisu predstavili ni iPad2, a već ove jeseni stiže Apple iPad3?

Apple još nije potvrdio nikakve detalje o iPadu 2, a već kruže vijesti o tome da bi ove jeseni na tržište trebao izaći iPad3. Navodno je već počela proizvodnja iPada2
Vidi originalni članak

Iako još nije službeno predstavljen ni iPad 2, već se šuška kako će Apple ove godine predstaviti i njegovog nasljednika iPad 3. Kako piše TechCrunch, novi model na tržištu bi trebao biti ove jeseni, dok bi 'dvojka' mogla u prodaju u sljedećih nekoliko tjedana. 

To sve treba uzeti s rezervom, jer Apple nije potvrdio nikakve detalje o iPadu2, iako su brojne karakeristike već 'poznate'. Tako je u srijedu objavljeno i da je već počela njegova proizvodnja. Novi, iPad3, navodno bi trebao imati ekran visoke rezolucije kao na iPhoneu4, kojeg nema na iPadu2.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • balcanicus 15.02.2011.

    Ipad je definitivno najbolja stvar koja se poajvila na tržištu informatičke tehnologine u zadnje vrijeme, preferiram Snow Leoparda, ali kad je Ipad u pitanju, ipak hga nebi kudio. Osobito je dobar za finije dame tananih prstiju, za ljude s ogromnim šapama, hmhm, misim ovaj touch screen, .....u svakom slučaju ocjena -5. :)

  • Posl-onlinePromotor 13.02.2011.

    Avaya ima tehnološki značajno bolje rješenje otvorene arhitekture pod nazivom Avaya Flare. Više podataka i video prezentacije možete vidjeti na www.poslonline.com , kao i www.novointel.hr

  • angeIina 11.02.2011.

    koja je fora?? zaš onda ne naprave ipad3 samo,što će onda dvojka ako se već zna što će se stavit u napredniji uređaj?na kojim budalama oni zarađuju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare