To je to što me zanima!

Nitko neće odgovarati za smrt Frane, nemaju dokaze

Franu Despića (18) ubili su na Ribnjaku prošle godine u ožujku. Tužiteljstvo osumnjičenog Aleksandra Koprenicu (23) neće kazneno goniti
Vidi originalni članak

Zbog nedostatka dokaza zagrebačko je tužiteljstvo odustalo od progona Aleksandra Koprenice (23), kojeg su sumnjičili za ubojstvo Frane Despića (18) na zagrebačkom Ribnjaku u ožujku prošle godine. Ispitali su više svjedoka i proveli vještačenja, no nisu imali dovoljno dokaza da za ubojstvo  Despića optuže Korenicu. Despić je ubijen sa tri uboda nožem nakon masovne tučnjave.
- Na policiji sam priznao ono čega sam se sjećao. Moje društvo bilo je napadnuto, branili smo se. Nisam ni znao što se dogodilo dok mi nisu javili da je jedan dečko mrtav– ispričao je Aleksandar Koprenica za Jutarnji list. Dodao je kako je nožić imao za otvaranja boca te kako samo želi da sve čim prije završi. Boji se, kaže, osvete i ne odlazi na Ribnjak. Odvjetnik obitelji Despić Silvije Degen rekao je kako je razočaran odlukom tužiteljstva te da će obitelj podići privatnu tužbu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ikar3 11.11.2009.

    Šta pišete da je ovaj skinhead a Ritz metalac,obje skupine su nasilne pa šta,nemoraju se poubijati.

  • annette 11.11.2009.

    taj frane je napao nekog, al slučajno naletio na jačeg. kao i ovaj mali koji je napao luku ritza i još tko zna koliko njih, da bar i njemu netko tako stane na kraj.

  • axlica 11.11.2009.

    e da mene ide jedan ovakakv DIVLJAK napast, i da ja slučajno imam nož pri ruci, pa makar i za rezbarenje jebenog drveta, pa priklala bi kretena jer on nema nikakvog prava ugrožavat moj život. jer moj život vrijedi više od života kretena koji traži nevolje. i onda bih se i žalila da mi se sudi za to. najbolje da ga je ovaj pustio da ga ovaj premlati/ubije pa da ko ovaj jj šeće zagrebom. kak da ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare