To je to što me zanima!

'Nitko još nije ispitao Zagorca, a ja ležim u zatvoru 28 mjeseci'

Slobodan Đurović ponovio je svoj iskaz na suđenju Joci Amsterdamu videovozom iz Zagreba. Tvrdi da ga je Matanić lažno optužio za likvidaciju Pukanića i Franjića
Vidi originalni članak

Slobodan Đurović svjedočio je videovezom iz zagrebačkoga Županijskog suda u četvrtak u nastavku beogradskog suđenja Sretenu Jociću i drugima optuženima za likvidacije Ive Pukanića i Nike Franjića. Rekao je kako je on u zatvoru 28 mjeseci jer ga je Robert Matanić lažno optužio za organizaciju ubojstva, piše Večernji list. Međutim, dodaje kako je Matanić rekao da je naručitelj Vladimir Zagorec, a njega nitko nije ispitao. Istaknuo je kako to nije pravedno te da je sramotno da je on nepravomoćno osuđen na 15 godina zatvora jer nema materijalnih dokaza protiv njega. 

U svom svjedočenju uglavnom je ponovio ono što je iskazivao u svojoj obrani. Kaže kako s kumom Jocićem nije imao značajnijih kontakata od 2005. godine osim što su jednom prilikom išli skupa na sud. Ponovio je kako s ubojstvom Pukanića nema ništa, kao ni Jocić. Tomislava Marjanovića vidio je samo tri puta. 

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CIJELA HRVATSKA 10.02.2011.

    TO SU PRAVE BARABE !!! A baš je smiješno da niiiiiiko, ama baš niiiiiiiiiiko od političara koji su sjedili s tim barabama na kavama, slikali se, ljubili i tapšali se po ramenima ko rođena braća, ništa nisu znali ni sumnjali u lopovluk !!! Čovječe pa oni su nemilosrdno krali na MILIOOOONE i MILIOOOONE a niko ništa ne vidi i ne zna !!! Dajte pa sljepac bi vidio !!! Svu tu BAGRU što sjede prljavih ruku u saboru treba POHAPSIT !!!

  • CIJELA HRVATSKA 10.02.2011.

    BEZ RAZMIŠLJANJA JAVNO VJEŠANJE !!!!!!!!!

  • CIJELA HRVATSKA 10.02.2011.

    TREBA VAS SVE POTOVARIT VILAMA NA FAPove I ODVESTI U SPALIONICU !!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare