To je to što me zanima!

'Nitko nije iznad nacionalnih interesa pa čak ni Karamarko'

Šibenčanima se ne gubi vrijeme na tehničku vladu, izbore i formiranje nove vlade, pa onda mjesece dok se oni ne uigraju - poručio je šibenski gradonačelnik Željko Burić (HDZ)
Vidi originalni članak

- Dok se u Zagrebu svađaju, blokiraju sve moje projekte, bilo da je riječ o europskim ili projektima koje sufinanciraju ministarstva. Šibenčanima se ne gubi vrijeme na tehničku vladu, izbore i formiranje nove vlade, pa onda mjesece dok se oni ne uigraju - poručio je šibenski gradonačelnik Željko Burić (HDZ).

Za portal Šibenik.in izjavio je kako ne zna je li Karamarko trebao odstupiti nakon afere 'Konzultantica' i zahtjeva Mosta da istupi iz Vlade, jer nije upoznat s detaljima tog slučaja, ali u ovom trenutku treba učniti sve da se drama okonča. 

- Nitko nije iznad stranačkih, a pogotovo ne iznad nacionalnih interesa i jedino što ja želim jest da ova noćna mora završi kako bi nastavio sa svojim projektima, a isto će vam reći svaki odgovorni predstavnik bilo koje lokalne samouprave u Hrvatskoj. O Karamarkovom slučaju neka se očituje saborski odbor, a ja sam za bilo kakav dogovor koji će nas poštedjeti od novih izbora – poručuje predsjednik šibenskog HDZ-a koji u potpunosti podržava otvoreno pismo HDZ-ovaca u Europskom parlamentu.

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mihic82 09.06.2016.

    Kako ćeš ostati bez fotelje

  • _Tin_ 09.06.2016.

    Samo si ti falio do pune sriće.Što si napravio u Šibeniku?Plažu 500m od tvornice TEF krcate toksičnim otpadom koji ulazi u more,semafor na Baldekinu od kojeg glava boli vozače i pješake zbog loše regulacije i na povijesnu građevinu iz 12. stoljeća dao postaviti plastične retro zelene stolice pa napravio ruglo od tvrđave Sv.Mihovila.Grad zadužen priko glave,a hvalite se da ste izvukli silne milijune iz EU fondova.Di je lova?Pa Zna se!

  • zokii 09.06.2016.

    Nitko ne može biti iznad nacionalnih interesa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare