To je to što me zanima!

Nizozemska: U naletu minibusa jedan mrtav, troje ozlijeđenih

Tužiteljica kazala je novinarima da se sumnjivac, 34-godišnji Nizozemac iz Heerlena, grada nedaleko od mjesta održavanja koncerta, sam prijavio policiji i da je priveden u pritvor u Amsterdamu
Vidi originalni članak

 Na najvećem glazbenom festivalu u Nizozemskoj u ponedjeljak rano ujutro kombi je naletio na četvero ljudi, usmrtivši jednog muškarca, dok su ostali ozlijeđeni, nakon čega se vozač odvezao, objavila je mjesna policija.

Incident se dogodio na kraju Pinkpopa, trodnevnog festivala u Landgraafu na jugu zemlje oko 4 sata ujutro.

Policija još ne zna je li se vozač, koji se kasnije predao policiji, zaletio u ljude namjerno ili se to dogodilo slučajno.

Tužiteljica Daniele Weymar kazala je novinarima da se sumnjivac, 34-godišnji Nizozemac iz Heerlena, grada nedaleko od mjesta održavanja koncerta, sam prijavio policiji i da je priveden u pritvor u Amsterdamu.

Žrtve, trojica muškaraca i jedna žena, podrijetlom su iz Heerlena ili susjednog Landgraafa. Poginuo je 35-godišnji muškarac iz Heerlena.

"Istraga je u tijeku i ne možemo reći je li ovo bilo namjerno ili nesreća", rekao je glasnogovornik policije Hub Haenen.

Pinkpop se održava u Landgraafu, gradiću nedaleko od njemačke i belgijske granice. Rasprodani trodnevni festival ugostio je Pearl Jam, Foo Fighters i druge glazbenike, a zatvorio ga je Bruno Mars.

Incident se dogodio na cesti kojom se izlazilo s terena na kojem su se održavali koncerti.

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare