To je to što me zanima!

Njegova priča: Sportaš sam, vlasnik sam tvrtke i volim te

24sataExpress: Jedna od djevojki koju je na prevaru zaveo splitski Don Juran rekla je kako se raspitala o muškarcu te je otkrila njegovo pravo ime i da ima djevojku
Vidi originalni članak

Splićanin I. M. (24) na prevaru je zaveo nekoliko djevojaka, koje su se “udružile” i čak razmišljale o privatnoj tužbi protiv “lažljivog zavodnika”. Na kraju su ipak odustale, ali jedna od njih ispričala nam je priču o “lažljivom Casanovi”.

- Upoznali smo se u Splitu prošle godine. Predstavio se kao Antonio, bio je simpatičan, rekao mi je da je sportaš i počeli smo se dopisivati SMS-ovima, a uskoro i izlaziti. Išli smo na kave, večere, u kino. Razgovarali smo po šest-sedam sati na dan, bilo nam je divno, postali smo prijatelji. Počela sam mu vjerovati, ali nismo još bili u vezi. On je inzistirao da budemo skupa, da se još bolje upoznamo - počela je djevojka potresnu ispovijed.

Nastavili su se družiti, ušli su i u vezu. Djevojka ga je upoznala sa svojim društvom i svi su bili oduševljeni njime:

- Pričao mi je da mu majka ima građevinsku tvrtku, a da on završava Građevinski fakultet. Bili smo skupa mjesec i pol dana i bilo je sve savršeno, a onda me pozvao na proslavu Nove godine sa svojim društvom u Bugarsku. Nisam išla jer sam imala dogovoren doček sa svojim društvom. Bili smo razdvojeni tri-četiri dana, a on mi je cijelo vrijeme slao e-mailove s izljevima ljubavi - ispričala je prevarena djevojka.

Ipak, nešto joj nije dalo mira:

- Tih nekoliko dana, koliko se nismo vidjeli, malo sam izašla iz ‘oblaka’. Doznala sam da osoba s imenom Antonio Stipić ne postoji. Raspitala sam se, doznala mu pravo ime, doznala da ima djevojku već pet godina.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 43

  • strapacoza 15.04.2013.

    pa koja bi mu prišla da je rekao -nisam ništa, nemam ništa i ne volim te

  • razmisli2x 15.04.2013.

    hahahahah doslo vrijeme da sponzoruse tuzuju momke zato sto nemaju love hahhahahahhah

  • BOROVINA 14.04.2013.

    Eto što si tražila dobila si, sada nema kajanja, aha bilo bi super da je sve kako je pričao....na žalost nije! Ni prva ni zadnja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare