To je to što me zanima!

Njemačka će za samo 48 sati odlučiti hoće li netko dobit azil

Njemačka planira na granicama postaviti tranzitne zone. U tim bi zonama izbjeglice kratko boravile. Uzimali bi im otiske prstiju, identificirali i unosili u baze podataka
Vidi originalni članak

Nijemci žele maksimalno ubrzati proceduru za dobivanje azila, ali ju i znati pooštriti. Austrijanci se boje da bi zbog toga mogao nastati kaos na granicama, piše OE24. Njemačka planira na granicama postaviti tranzitne zone. U tim bi zonama izbjeglice kratko boravile. Uzimali bi im otiske prstiju, identificirali i unosili u baze podataka. 

Ako izbjeglice imaju "čiste" papire u roku od samo 48 sati bi se odlučilo da li može ili ne dobiti azil. Oni kojima se azil ne bude odobrio, će se odmah deportirati. 

Ako Njemačka uvede tranzitne zone, to će morati napraviti i Austrijanci jer se priljev izbjeglica nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Medeni_Medo 02.10.2015.

    Jedino rješenje je da Europa u potpunosti odustane od davanja azila i da počne sve deportirati. Tko je jamio jamio je. Iznenadili biste se kako bi odmah prestao priljev imigranata. Treba uvesti i jake kontrole na granicama prema Turskoj i Mediteranu. Australija je imala pravu najezdu "azilanata" prije dvije godine i kad su rekli stop i počeli s mornaricom rastjerivati i vraćati brodove preoblem se počeo "rješavati". Napadali su ih da su nehumani, ali ustrajli su u svojoj namjeri i spasili se problema i destabilizcije države. Imaju i jasu politiku - Australija za Australce i australski način života. Komu se ne sviđa neka ne dolazi!

  • Dracubecca 01.10.2015.

    Njemcima stvarno dosadno

  • Satnik Dušan Jugović 01.10.2015.

    Sada će Njemačka zatvoriti granicu pa Mađarska, pa Austrija, pa Slovenija - domino efekt a Zokini partizančine se igraju humanitaraca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare