To je to što me zanima!

Njemačka kancelarka sljedeći tjedan dolazi u posjet Sarajevu

Ovo će ujedno biti prvi službeni posjet Angele Merkel BiH otkako je na dužnosti kancelarke. Trebala bi se sastati i s predstavnicama udruge "Majke Srebrenice"
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel boravit će idućeg tjedna u službenom posjetu Bosni i Hercegovini, potvrđeno je u petak iz njemačkog veleposlanstva u Sarajevu.

Konačno je potvrđeno kako će Merkel u Sarajevu boraviti 9. srpnja u sklopu mini regionalne turneje, a domaćin će joj biti predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, javljaju agencije.

Najavljeno je kako će se, osim sa Zvizdićem, s kojim je predviđen susret u četiri oka, predsjednica njemačke vlade sastati i s članovima Predsjedništva BiH. Sastat će se i s predstavnicama udruge "Majke Srebrenice"

Predviđeno je da Merkel na kraju boravka u Sarajevu posjeti i stalnu izložbu posvećenu genocidu nad Bošnjacima Srebrenice, što su ga u srpnju 1995. godine počinile snage bosanskih Srba.

Ovo će ujedno biti prvi službeni posjet Angele Merkel BiH otkako je na dužnosti njemačke kancelarke.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • TVRDOGLAVI SVABO 04.07.2015.

    gospodza napada bez vojske zauzima teritorije zelenastvom ja mislim da znaju svi sta je zelenastvo i zeleni krediti

  • TVRDOGLAVI SVABO 04.07.2015.

    eto ti nesreece bosno postat cete nova grcka gdje se ona pojavi moras uzimat njene zelene kredite i placat kamate a glavnicu nemores nikad vratit ,, a usput ce pokupit marke bosanci dragi ostacete bez maraka maraka ba

  • vukovarac 1989 04.07.2015.

    moderna okupacija ... da nas oće bar sve uzet i dat njemačke plate :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare