To je to što me zanima!

Njemački političar na internetu traži seksualne robinje za 'igru'

Hans Müller (55) je njemački političar, član FDP-a (Slobodne demokratske stranke) i kandidat za bavarski parlament. Na internetu se predstavlja kao dominantni sadist
Vidi originalni članak

Hans Müller (55) je njemački političar, član FDP-a (Slobodne demokratske stranke) i kandidat za bavarski parlament. Njegov okrug je vrlo konzervativan grad Kitzingen. No, Müller je, kako piše Bild, sve samo ne konzervativan. Njegovo ime na seks portalu Sklavenzentrale.com (centrala za robove) je "Master HM". 

Opisuje se kao dominantan i sadist

Na portalu se Müller opisuje kao dominantan i sadist. Njegova supruga Sandra, koja je blagajnica u podružnici FDP-a, se na forumu naziva "Lady Servasandy". Müller ju na stranici zove svojim vlasništvom. 

Na stranici koja je "otvorena", odnosno dostupna svima, Müller pozira u bijeloj košulji i crnim hlačama, smije se i naslonjen je na Andrijin križ, odnosno spravu za sado-mazo igrice. 

Nudi bičevanje, grupni seks i razne 'igrice'

Više od 4000 ljudi je kliknulo na njegovu stranicu. Müller poziva ženske "robinje", hetero i biseksualne parove da mu se pridruže. 

Nudi im bičevanje, grupni seks, razne igrice. Osim političkih događanja, Müller u svojem kalendaru ima upisane i seksi zabave.

'To nije bilo namijenjeno javnosti. Obrisat ću profil'

- To nije bilo namijenjeno javnosti. Za mene je to bilo zatvoreno i intimno društvo istomišljenika. Obrisat ću profil - rekao je Müller novinarima nakon što su ga tražili da im objasni svoj hobi. Stranica ima oko 200.000 članova. Müllerovi kolege imaju razumijevanja.

- To je privatna stvar. Komu treba brak koji je upao u rutinu - rekao je Müllerov stranački kolega Günter Valentin (49).  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marin.0202 19.09.2013.

    To su ti poo naski Laburisti, svi su slobodni nitko od njih nije u zatvoru

  • 19.09.2013.

    Tipična slika razmažene, dokone, dekadentne i perverzne Europe u koju smo uletili bez razmišljanja.

  • mama2misa 19.09.2013.

    Švabe ko švabe su najperverzniji narod u Europi i to svi znaju..i kod nas ima svakakvih samo to dobro skrivaju jer da se ovakvo nešto kod nas dogodi več bi odavno visio na stupu srama jer ipak smo mi bezgrešan narod....

Komentiraj...
Vidi sve komentare