Obavijesti

News

Komentari 11

Njemački političar na internetu traži seksualne robinje za 'igru'

Njemački političar na internetu traži seksualne robinje za 'igru'
3

Hans Müller (55) je njemački političar, član FDP-a (Slobodne demokratske stranke) i kandidat za bavarski parlament. Na internetu se predstavlja kao dominantni sadist

VIDEO

Hans Müller (55) je njemački političar, član FDP-a (Slobodne demokratske stranke) i kandidat za bavarski parlament. Njegov okrug je vrlo konzervativan grad Kitzingen. No, Müller je, kako piše Bild, sve samo ne konzervativan. Njegovo ime na seks portalu Sklavenzentrale.com (centrala za robove) je "Master HM". 

Opisuje se kao dominantan i sadist

Na portalu se Müller opisuje kao dominantan i sadist. Njegova supruga Sandra, koja je blagajnica u podružnici FDP-a, se na forumu naziva "Lady Servasandy". Müller ju na stranici zove svojim vlasništvom. 

Na stranici koja je "otvorena", odnosno dostupna svima, Müller pozira u bijeloj košulji i crnim hlačama, smije se i naslonjen je na Andrijin križ, odnosno spravu za sado-mazo igrice. 

Nudi bičevanje, grupni seks i razne 'igrice'

Više od 4000 ljudi je kliknulo na njegovu stranicu. Müller poziva ženske "robinje", hetero i biseksualne parove da mu se pridruže. 

Nudi im bičevanje, grupni seks, razne igrice. Osim političkih događanja, Müller u svojem kalendaru ima upisane i seksi zabave.

'To nije bilo namijenjeno javnosti. Obrisat ću profil'

- To nije bilo namijenjeno javnosti. Za mene je to bilo zatvoreno i intimno društvo istomišljenika. Obrisat ću profil - rekao je Müller novinarima nakon što su ga tražili da im objasni svoj hobi. Stranica ima oko 200.000 članova. Müllerovi kolege imaju razumijevanja.

- To je privatna stvar. Komu treba brak koji je upao u rutinu - rekao je Müllerov stranački kolega Günter Valentin (49).  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori