To je to što me zanima!

Nježno s Nježić: Držali su je da ne bi poletjela za 'temeljcem'

Pomogli su župan Damir Bajs i gradonačelnik Antun Korušec. Ankica Nježić je čvrsto uhvatila lopatu dok ju je Bajs držao s desne strane, a Korušec s lijeve
Vidi originalni članak

Ankica Nježić, pomoćnica ministra Jovanovića, jedva je održavala ravnotežu u visokim petama i uskoj ružičastoj suknji na polaganju kamena temeljca u Bjelovaru. Pokušala je sama, no zanosile su je pete. 

Pomogli su župan Damir Bajs i gradonačelnik Antun Korušec. Nježić je čvrsto uhvatila lopatu dok ju je Bajs držao s desne strane, a Korušec s lijeve. Misija polaganja temeljca na budućem gradilištu učeničkog doma vrijednog 30 milijuna kuna je uspješno završila. Korušec ju je za svaki slučaj pridržavao do auta. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • GodraKnezevic 01.12.2013.

    ovi političari su lijek za našu frustriranu svakodnevnicu-bar se imamo s kim isprdavat

  • 30.11.2013.

    Koja lakrdija....

  • Halo Bing, kako brat 30.11.2013.

    Pa gosođa-drugarica je iz Sdp-ea. Oni su kao što znamo ljevičari i borci za interese srednje i napose radničke klase!! To se i zorno vidi. Štikle su baš prava obleka za gradilište još od Marks-Engls-Lenjina..Na dobro, zabave dost. 2 put su Sdp-ovci došli na vlast - nakon vala nezadovoljstva zbog korupcije i nepotizma, "vrline" u kojima je Hdz prednjačio. I oba puta kao lažni spasitelji jer su za vrijeme svoje vladavine samo pojačali antagonizme, eksploataciju i tenzije u društvu. Oni, Sdp-ovci, nisu bili drski i bahati u malvezacijama ko konkurenti im, ali će prouzročiti sigurno još i veću štetu. Uloga SDp-ea je izuzetno perfidna jer ko prvo,svojim nastupom nanosi niz udaraca radničkoj i srednjoj klasi - držeči ih u paraliziranima, dok s druge strane - predstavljajući se kao "lijeva" opcija - neminovno društvo okreće u jednom "alternativnom" pravcu, KRAJNJOJ DESNICI, što zorno vidimo zadnjih dana..Drugo: Za vladavine njih Sdp-ovaca događa se, razvoj neke vrste "ograničene kolektivne svijesti" u kojoj široke narodne mase počinju uviđati kako su razlike između socijal-demokratskog lijevog centra (Sdp) i konzervativnog desnog centra (Hdz) - skoro nikakve. Ne treba biti ni pametan pa ne vidjeti da se politika i ekonomija Sdp-a i Hdz-ea fakat i ne razlikuje, razlikuju se eventualno u tome da socijal-demokracija vrši još i veći napad na radničku i srednju klasu jer očekuje da može i smije, dok su Hdz-ovci pokazivali bar neku dozu straha od socijalnih nemira pa su poduzimali makar štetne poteze da ih sprijeće. Na kraju bilance, i jedni i drugi, nanijeti će više-manje istu količinu štete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare