To je to što me zanima!

Noćna zasjeda: Čekali ispred vrata i upucali ga pred ženom

Dva nepoznata muškarca presrela su vozača (62) kad je izašao iz stana. Propucali su ga pištoljem i pobjegli. Muškarac je u bolnici i izvan je životne opasnosti
Vidi originalni članak

Hrvali su se ispred stana u stubištu zgrade. Čula se galama i pucnjava pa smo pozvali policiju, rekli su nam susjedi ranjenog muškarca (62).

Njega su napala dva zasad još nepoznata muškarca. Oni su u srijedu oko 4.40 sati razbili prozor na ulazu zgrade na zagrebačkim Poljanicama. Popeli su se na drugi kat i čekali muškarca da izađe iz stana. On je ustao rano jer je kao vozač kamiona morao dostaviti pošiljke pića.

- Išao je na posao. Čim je otvorio vrata stana, počelo je naguravanje. Pokušali su ga ugurati nazad u stan - rekao nam je jedan od susjeda.

Izvadili pištolj i počeli pucati

Napadači ga nisu uspjeli savladati jer je čovjek krupnije konstitucije. Žena je za njim, u strahu za život, uspjela zatvoriti vrata stana kako ne bi ušli unutra. Tučnjava se nastavila u uskom stubištu. Fizički slabiji napadači izvadili su pištolj i počeli pucati prema muškarcu.

Jedan od metaka ga je pogodio u nogu. Uspjeli su pobjeći prije nego što je došla policija. Susjedi su mu, probuđeni bukom, priskočili u pomoć. Prevezen je kolima Hitne pomoći u bolnicu u Dubravi i izvan je životne opasnosti.

- Kao i svakog dana, odlazio na posao. Ima 62 godine i razvozi gajbe. Kome bi se on zamjerio toliko da ga netko upuca? - rekla je supruga ranjenog muškarca za Večernji list.

Susjedi u šoku

Susjedi su zbog tučnjave i pucnjave ostali u šoku.

- Ovo je mirna zgrada u kojoj se svi poznajemo. Mi smo tu kao jedna velika obitelj - rekao nam je susjed napadnutog muškarca. Za njega imaju samo riječi hvale jer je riječ o obiteljskom čovjeku kojeg često vide u šetnji sa ženom.

- Čuo sam viku oko 4.30 sati. Djeca su bila sa mnom u stanu. Nisam želio otvarati vrata kako bih izašao jer bi se djeca tada još više prepala - rekao nam je susjed.

Policijska istraga je i dalje u tijeku.


Idi na 24sata

Komentari 26

  • ban_ana8 20.02.2014.

    Ma sigurno žena ima neke veze s tim kad je ...Zatvorila vrata, a njega ostavila vani s razbojnicima koji imaju pištolj?!?!? Pa hvala ženo, ne mogu vjerovat nakon toliko godina braka.

  • imam svoj komentar 20.02.2014.

    Ima mangupa koji si misle da im je sve dozvoljeno. Policija reagira obično kasno, vjerujem da oni znaju o kojim debilima se radi, kada su bili u stanju čovjeka napasti ispred vrata.

  • vatrogasci1234 19.02.2014.

    kako god bilo nitko nema pravo pucati i gotovo zamislite si da je dite neko naletilo ili netko drugi kaj sada bi trebalo svakoga poubijati koji nije imao za kruh pa je morao posuditi ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare