To je to što me zanima!

Noćni potres na Baniji: 'Zvuk je bio zastrašujuć, kuća se tresla 10 sekundi a onda je ljuljalo'

Stanovnici Banije opet su imali nemirnu noć. Oko 2 sata osjetili su potres s epicentrom 11 kilometara od Petrinje
Vidi originalni članak

Još jedan potres osjetio se od Banije do Zagreba u noći na srijedu. U 2:03 zatreslo se tlo jačinom od 3 Richtera, kako javlja Seizmološka služba RH. Epicentar je bio 11 kilometara od Petrinje u Glinskim Poljanama.

- Zvuk je bio zastrašujuć. Kad je počelo, kuća se tresla 10-ak sekundi, a onda još ljuljanje. Dugo nije bilo ovako - napisao je jedan od stanovnika Gline na stranici EMSC-a. 
 

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 07.12.2022.

    Ne pisite gluposti. Evo zemlja se otvorila, eruptirali vulkani od jacine potresa. Banija obrisana s lica zemlje. Potres je bio toliko jak da nisam bio siguran dali je bio potres ili mi je neka macka protrcala preko tavana

  • Suncokret🌞 07.12.2022.

    Banovina,ne (Banija) Ne brisi moj kom. uci povjest.

  • CallyBerry 07.12.2022.

    u Petrinji sam, nakon one mrcine pred 2 godine, ocekivano da se jos trese, ali iz vlastitog iskustva, ne trese onak jako u dugo. vise je kao detonacija i zatrese se, ne traje 10 sekundi. i da, ljudi u kontejneru jace osjete jer je to sve limeno. nama osobno je veci strah centar kroz Nazorovu ulicu gdje sve visi a stanari (koji tamo nisu ni prije zivjeli) ne daju to sanirati, a kamoli srusiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare