To je to što me zanima!

Nogometaš Ognjen Vukojević priveden zbog prijetnji obitelji?

Bivšeg 'Vatrenog' i aktualnog izbornika U-19 reprezentacije prijavio je netko iz obitelji. Policija mu je pretresla dom na Tuškancu da utvrde ima li vatreno oružje
Vidi originalni članak

Ognjen Vukojević, bivši nogometaš zagrebačkog i kijevskog Dinama te nekadašnji hrvatski reprezentativac, završio je u policiji zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, a iz PU zagrebačke su za Jutarnji list potvrdili da je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Vukojević je, nakon što je prijavljen, priveden u četvrtak u službene prostorije policije.Iz policije su rekli kako zasad još ne mogu špekulirati radi li se o prekršaju ili kaznenom djelu.

Prema neslužbenim informacijama, Vukojevića je policiji prijavila osoba iz kruga obitelji, optuživši ga za verbalno nasilno ponašanje i ozbiljne prijetnje. 

Policija je obavila i pretres njegova doma na Tuškancu kako bi se ustanovilo posjeduje li vatreno oružje. U slučaju podnošenja prijave za kazneno djelo prijetnje, nije isključen ni istražni zatvor, javlja Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • marijan000 09.05.2020.

    Stari moj nisi li napravio predbracni ugovor ogulit ce te do koze..

  • 09.05.2020.

    Ovo je za ne vjerovati. Da li je uopće bitno tko je ili što je on ili ona. Kakvo mora biti opravdanje da netko vrši nasilje nad onim drugim. Bilo psihički ili fizičko. Zašto vam je svima bitno sad jel ona bivša manekenka ili akademski obrazovana građanka? Ako je i bila ili je sponzoruša on je to tek sad uvidio i to mu je opravdanje za nasilje? Mislim da nikakav čin koji je ona ali i muškarac učini ne smije i ne može biti alibi za počinjeno nasilje. Bilo kakvo. Postoje razvodi i lijepo svatko na svoju stranu. A novce nek sudski dijele.

  • Marek67 09.05.2020.

    Legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare