To je to što me zanima!

Nogometaš se s bubnjem bacio u more pa zasvirao

Nogometaši NK Drave iz Međimurja gostovali su na Korčuli. Na sraz s lolalnim NK Iskrom na Pelješacu ponijeli su gubnjeve, gitare...
Vidi originalni članak

Gostovali smo na na Pelješcu. Mi smo amaterski nogometni klub i gostujemo kod naših prijatelja, a njih ugošćujemo u Međimurju, rekao nam je Mladen Vidović, strastveni bubnjar u nogometnom klubu Drava. Početkom ljeta na nogometni su sraz protiv NK Iskre s Pelješca ponijeli i glazbene instrumente.
- Netko je uzeo gitare, netko harmoniku, a ja sam ponio bubanj. Uvijek nosimo instrumente sa sobom. Oko osam sati došli smo na plažu u mjestu Drač. Počela je veselica. Zezali smo se i ja sam skočio s bubnjem u more. Voda nije bila duboka pa nisam imao problema s bubnjem i održavanjem na površini. Kako je još bilo rano, nije bilo kupača, no prolaznici su u čudu gledali kako bubnjam u moru - rekao nam je Mladen kojeg su u moru snimili prijatelji.
Bubanj je, dodaje, bio stariji, a kako su imali još dva, nije mu bilo žao skočiti s njim u more. Reparirat će ga koliko bude mogao.
- Ma nema veze, kad je veselo, treba se veseliti - dodao je Mladen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare