To je to što me zanima!

Nori se spustila temperatura, u pratnji liječnika ide u bolnicu

Liječnici Mario Čuk i Maja Pavlović su uz Noru bili na putu prema bolnici, koja je blizu hotela u kojem su smješteni. Curica je dobro, a snizila joj se temperatura
Vidi originalni članak

Malena Nora Šitum je u četvrtak nakon dugog puta do Philadelphije mirno provela prvu noć u SAD-u. U pratnji roditelja i hrvatskih liječnika u 9.15 sati po američkom vremenu je krenula u dječju bolnicu u Philadelphiju. Večernji list javlja kako joj se temperatura snizila, a curica se i naspavala. 

Liječnici Mario Čuk i Maja Pavlović su uz Noru bili na putu prema bolnici, koja se nalazi blizu hotela u kojem su smješteni. Oni su u četvrtak navečer, nakon slijetanja u Philadelphiju, posjetili bolnicu i odjel na kojem će najvjerojatnije Nora danas ostati rekli su kako su vidjeli profesionalno opremljene ordinacije i sobe te susretljive kolege pa se nadaju svemu najboljem.

Hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli, bez njih mi danas ne bismo bili u Philadelphiji. Sada se moramo potpuno koncentrirati na Noru, njeno liječenje i suradnju s bolnicom čije naputke pratimo – poručila je Norina mama Đana. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • hrvaticauamerici 09.02.2013.

    glavno da su nasi lijecnici pregledali ordinacije i zakljucili da je sve profesionalno opremljeno i da su ljudi susretljivi! ovo je najzutije zutilo od stampe koje postoji!!! Skupili smo novce, Nora je gdje treba biti, vrijeme je da se ostavite medicine i pustite ljude da rade svoj posao, ne hranite svoju znatizelju teskom bolescu djeteta! Kao lijecnik koji radi u Americi i bavi se leukemijama, ja vam garantiram da je Nora u najboljim rukama.

  • kitagacesina21 08.02.2013.

    Drži se budi hrabra i da što prije ozdraviš.

  • -mariela- 08.02.2013.

    Zar nije dosta jednom nedjeljno ili polako s vrimenom dati izvjesce ljudima kako se sitaucija odvija i gotovo. Cemu ovi silni clanci,pa i dva dnevno...Ovi rekao ovo,oni ono...Kad se izgubi mjera,sve to dobiva i neku cudnu notu...."doktori su rekli da su tamo vidjeli opremljene apratmane"... Sta su tribali viditi? I sta je tu vazno za javnost,nisu dosli u neku balkansku zabit,gdje te strah i pogledat onaj krevet na koji kao bolesnik moras leci? Ovi nasi doktori se eto cude...inace doma sve znaju,sve umiju,imaju sve kao i u svijetu ..vrhunsko i po najnovijim standardim...a kad dodju negdje vanka,onda se cude. Eto vidjeli ste,pa sad nastojte to iskustvo prenijeti u svoju zemlju. Mislim da ovo nije tematika da bi se izvjestavalo kao iz Big Brothera. Zasto se ne zna stat na vrime...sve ama bas sve se u Hr.ide iz krajnosti u krajnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare