To je to što me zanima!

Normaliziran teretni promet, otkazali su 94 vlaka u štrajku

Zaostali teret s pruga će se prevesti do nedjelje u večernjim satima, a točan iznos štete nastale tijekom štrajka naknadno će se utvrditi, kažu iz HŽ Carga
Vidi originalni članak

Nakon trodnevnog štrajka članova Sindikata željezničara Hrvatske željeznički teretni promet danas je normaliziran, priopćio je HŽ Cargo.

Tijekom štrajka koji je počeo 16. travnja u 17 i 30 sati i trajao do 18. travnja u ponoć vozilo je 196 teretnih vlakova, a 94 vlaka su otkazana.

Zaostali teret s pruga će se prevesti do nedjelje u večernjim satima, a točan iznos štete nastale tijekom štrajka naknadno će se utvrditi, izvijestio je HŽ Cargo.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kalabek 19.04.2014.

    osim velike štete nikakvi rezultati štrajka . željezničari su navikli da im proračun nadomjesti nerad nered i gubitke ,izgleda da to više neće moći ,morati će otići prekobrojni ,nadam se neradnici i morati će ukinuti gubitaše ili ih pretvoriti u privrednike .užasno je ostati bez posla ,ali je užasno otimati onima koji pozitivno posluju da bi pokrili ,nesposobnost ,nerad i to već 29 g

  • zof 19.04.2014.

    Zadnjih nekoliko dana na željezničkoj stanici je stajao vagon. Bio je štrajk. Sad je štrajk završio. Vagon je i dalje tamo..

  • japanokinez 19.04.2014.

    Nikada se stanje neće normalizirati, nikada. Normalizirat će se kad dođe neko normalan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare