To je to što me zanima!

Nosio kalašnjikov: Policija je uhitila mogućeg terorista (30)

Detektivi su pretražili njegov stan nakon što su dobili dojavu od obavještajne agencije AIVD. Pronašli su kalašnjikov AK 47 sa streljivom i četiri kutije...
Vidi originalni članak

Policija u Rotterdamu uhitila je 30-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za planiranje terorističkog napada, objavili su u petak nizozemski tužitelji.

Detektivi su pretražili njegov stan nakon što su dobili dojavu od obavještajne agencije AIVD. Pronašli su kalašnjikov AK 47 sa streljivom i četiri kutije jako eksplozivne ilegalne pirotehnike.

"Osumnjičen je da je pripremao teroristički napad", objavili su tužitelji.

U stanu je pronađena i velika slika zastave Islamske države.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • miroslav23 10.12.2016.

    U naslovu pise nosio kalašnjikov, a u tekstu da su ga nasli u stanu, OK, di ga je nosio ako su mu ga nasli u stanu???

  • mariocalabrese 10.12.2016.

    Pogledajte kartu svijeta gdje god su muslimani manjina prave sranja, a onda kad postanu vecina bude sve okay Glupi Evropski politicari nisu nista naucili ´neka uzmu naprimjer Juznu Srbiju odnosno Kosovo i Metohiju poslije drugog svjetskog rata bili je tri Srbina jedan Siptar a 40 poslije bilo je obrnuto tri Siptara na jednog Srbina. Resultat Toga je da danas imamo Islamsku prcevinu na Balkanu odnosno Evropi

  • ravno1 10.12.2016.

    Na žalost, to nam je, izgleda, budućnost. Koju su nam isplanirali Merkelica, Holland i slični. I umjesto da se pokriju ušima, još pljuju po Orbanu. I neki dan vidim da je i bugarski premijer odlučio zauzeti biti oštriji prema migrantima. Hvala bogu da su neki ipak progledali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare