To je to što me zanima!

Nova afera: Ivanka Trump za posao je koristila privatni mail

Donald Trump je više puta napadao Hillary Clinton zbog korištenja privatnog servera za slanje pošte za vladine poslove, a sad se u sličnoj aferi našla i njegova kći
Vidi originalni članak

Kći i savjetnica američkog predsjednika Ivanka Trump koristila je osobni račun elektroničke pošte u prepiski o vladinim poslovima, što se protivi američkim saveznim propisima, piše u ponedjeljak Washington Post. 

Američki dnevnik koji citira neimenovane izvore istaknuo je da su aferu otkrili dužnosnici Bijele kuće. 

Upitana na tu temu, Ivanka Trump je kazala kako nije u tijeku s detaljima saveznih propisa, po dnevniku.  Glasnogovornik odvjetnika Ivanke Trump potvrdio je da je ona doista koristila osobni račun elektroničke pošte prije nego je obaviještena o tim propisima, te je istaknuo da su svi mejlovi povezani s vladinim poslovima stavljeni na raspolaganje prije nekoliko mjeseci, po Washington Postu. 

Američki predsjednik Donald Trump osudio je u više navrata korištenje privatnog servera za elektronsku poštu za vladine poslove Hillary Clinton, njegove protivnice na predsjedničkim izborima 2016., kad je bila državna tajnica. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miške 20.11.2018.

    Zgodna Čehinja, sad prešla radi muža na judizam. Bumo rekli, postala je Židovka.

  • Illaminat 20.11.2018.

    Jooooooj afere... Nisam bas obozavatelj Trumpovih - ali daj ih pustite na miru. Jel Ivanka prdnula po propisima? Jel im brojite gutljaje i zalogaje dok jedu i piju? Jel sve po propisima... Neki bi zaista trebali znati kad i gdje treba stati.

  • 20.11.2018.

    A gle Trumpa i njegov "saćumaladatekaram" pogled

Komentiraj...
Vidi sve komentare