To je to što me zanima!

Nova fontana u Zagrebu: Pukao vodovod na Šalati usred rotora, voda se slijeva u centar grada

Iz zagrebačke Vodoopskrbe su nam potvrdili puknuće te kako će sanirati cijev. Na stranicama ZG Holdinga napisali su kako je zbog puknuća cjevovoda  bez vode dio potrošača u Bijeničkoj cesti na Šalati
Vidi originalni članak

Prolazio sam Šalatom poslije 21 sat i vidio kako voda suklja iz zemlje na rotoru. Nasreću nema puno prometa i ljudi su oprezni. Sve se to slijeva prema gradu, javio nam je u četvrtak uvečer čitatelj 24sata koji je snimio 'novu fontanu'.

Kako nam je rekao, radi se o kružnom toku koji povezuje Grškovićevu, Mesićevu, Voćarsku i Bijeničku cestu.

POGLEDAJTE VIDEO: Puknula cijev na Šalati 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz zagrebačke Vodoopskrbe su nam potvrdili puknuće te kako će sanirati cijev. Na stranicama ZG Holdinga napisali su kako je zbog puknuća cjevovoda  bez vode dio potrošača u Bijeničkoj cesti na Šalati. Opskrba pitkom vodom, osigurana je autocisternom.

Stanari kažu kako su puknuća cijevi ondje česti te da radnici svako malo krpaju spojeve.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • truckjimy 05.06.2020.

    ajmo rođe dižite mehanizaciju sanacija popravljenog od neki dan, troškovnik 10Mkn 25% u 365BM

  • Cipelcug 05.06.2020.

    Vidi, vidi u Zagrebu fontane niču i posred ceste.

  • Porezni obveznik 05.06.2020.

    Želio bih naglasiti da je puknuće nastalo na samom kružnom toku, a isti, odnosno radovi na istom su izvedeni u sklopu rekonstrukcije vodovodne mreže u Mesićevoj ulici. Radovi su završeni prije dva tjedna nakon više od godinu dana zastoja. Dakle, radi se o dva tjedna ''starim'' radovima i novom asfaltu, a raskopano je upravo novo prekidno okno u kojem su ugrađena četiri zasuna/ventila. Ovo je samo jedan od mnogobrojnih primjera u Gradu Zagrebu, a troškovi se naplaćuju iz prireza odnosno direktno iz naših prihoda. A mi smo svi ''stoka sitnog zuba'' i treba nas gaziti čizmom i p... po nama još više i češće, pa možda jednog dana i nama dođe iz guz... u glavu pa počnemo s ozbiljnim prosvjedima u Gradu koji će kad tad prerasti u slične nerede kakvi se danas dešavaju u US.

Komentiraj...
Vidi sve komentare