To je to što me zanima!

Nova internet stranica: Ovo su najtraženiji bjegunci u Europi

Putem stranice www.eumostwanted.eu građani mogu pomoći policiji u potrazi za najtraženijim bjeguncima u Europi. Trenutačno je najtraženiji bjegunac Salah
Vidi originalni članak

Europska tijela za provedbu zakona udružila su se kako bi stvorila novu namjensku stranicu www.eumostwanted.eu putem koje građani mogu pomoći policiji u potrazi za najtraženijim bjeguncima u Europi, rekli su u petak na konferenciji za novinare u Ravnateljstvu policije gdje su predstavili stranicu.

- Web stranicu je pokrenula europska mreža timova za aktivno traženje bjegunaca, mreža policijskih službenika iz 28 država članica EU specijaliziranima za neposredno poduzimanje mjera lociranja i uhićenja bjegunaca. Uz podršku Europola web stranica će objavljivati podatke o najozloglašenijim međunarodno potraživanim osobama koje su osuđene ili osumnjičene za počinjenje teških kaznenih ili terorističkih djela u Europi - priopćio je Europol. 

Cilj je, naglašavaju, povećanje sigurnosti unutar EU. Stranica će biti dostupna na 17 jezika. 

Prvi na listi najtraženijih europskih kriminalaca trenutno je Salah Abdeslam koji je osumnjičen za terorističke napade u Parizu.   


Idi na 24sata

Komentari 7

  • ledo1 29.01.2016.

    Sami ste si ih doveli i sami si ih tražite

  • BILI KMEČAVAC 29.01.2016.

    Koliko vrijedi informacija ? (u €)

  • Stevan Nikolic 29.01.2016.

    sramota moju sliku nisu stavili hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare