To je to što me zanima!

Nova nada: Dobili još 1,2 mil. kn da nastave tražiti Maddie

Roditelji nestale djevojčice su zahvalni što se istraga nastavlja i vjeruju da bi svoju kćer, kojoj bi danas bilo 15 godina, mogli pronaći živu. Scotland Yard nije davao nikakve službene izjave jer je istraga u tijeku
Vidi originalni članak

Britanske vlasti dale su istražiteljima 1,2 milijuna kuna kako bi nastavili tražiti nestalu djevojčicu Madeleine McCann. Potraga za njom porezne obveznike u Velikoj Britaniji već je koštala gotovo 100 milijuna kuna pa ljudi putem društvenih mreža traže od vlasti da objasne zašto. Novih milijun kuna produžit će istragu do 31. ožujka 2019., piše Daily Mail.

POTRAGA JOŠ TRAJE Novi trag? Istražitelji su zbog Maddie tajno bili u Portugalu...

Roditelji nestale djevojčice su zahvalni što se istraga nastavlja i vjeruju da bi svoju kćer, kojoj bi danas bilo 15 godina, mogli pronaći živu. 

Scotland Yard nije davao nikakve službene izjave jer je istraga u tijeku.

SUZE U INTERVJUU Otac nestale Maddie McCann: 'Jedva čekam da ju zagrlim...'

Istraga teška 12 milijuna funti

Maddie McCann je nestala 3. svibnja 2007. godine u resortu u Portugalu gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Istraga nije davala nikakve konkretne rezultate, a o nestanku djevojčice pojavile su se različite teorije, od toga da je tijelo djevojčice završilo na dnu bunara do spekulacije da su trogodišnjakinju ubili njezini roditelji.

Postoji i teorija da je Madeleine sama išla tražiti roditelje koji su bili na večeri te da je možda izašla na cestu gdje ju je netko pregazio te se riješio tijela. 


 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Karamela_1 14.11.2018.

    U međuvremenu je nestalo sigurno jos puno djece.. i kako je tim roditeljima kada vide koliko se novaca ulaze u pronalazak ove male, tolika paznja.. ,a od njihove djece se mozda vec odustalo.

  • bobo112233 14.11.2018.

    Nije ni čudo da je nisu našli kada dobivaju novac za istragu u kunama. Pa kaka će im to tamo pomoći?

  • AC.MILAN 14.11.2018.

    da li je samo meni ovo too much i čudno da nakon toliko godina se i dalje traži i po svim naslovnicama, a nikada je nitko nije vidio nigdje pa da se može reći, tu je bila, potraga se nastavlja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare