Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Novi trag? Istražitelji su zbog Maddie tajno bili u Portugalu...

Madeleine McCann je nestala 3. svibnja 2007. godine u resortu u Portugalu gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Niti dan danas nije pronađena. Postoje različite teorije o njezinom nestanku

FILE PHOTO - People walk near a billboard at Praia da Luz tourist resort
Foto: HUGO CORREIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20 komentara

Istražitelji koji traže Madeleine McCann su prošle godine nekoliko puta tajno otišli u Portugal, pišu britanski mediji. Bukirali su pet povratnih letova. Scotland Yard je to novinarima potvrdio, ali nisu htjeli reći jesu li letjeli u Portugal zbog istrage slučaja nestale djevojčice.

Madeleine McCann anniversary TRAŽE JE VEĆ 11 GODINA 'Maddie nikad neće naći, njeno tijelo je na dnu jednog bunara'

Odlasci u Portugal bi mogli značiti da istražitelji slijede vrlo važne tragove, tvrde mediji u Velikoj Britaniji. No slučaj je dosad koštao oko 11 milijuna funti i roditelji Madeleine McCann se boje da bi on kroz tri tjedna mogao biti zatvoren.

A computer reconstruction of Madeleine McCann grown old of six years PREKINUO ŠUTNJU 'Zbog Maddie sam izgubio sve, prijetili su mi i zapalili auto...'

Oni misle kako istražitelji upravo tijekom posljednjih posjeta Portugalu nisu pronašli ništa novo. Boje se jer je postavljena nova uprava koja možda neće imati toliko razumijevanja za cijeli slučaj te da neće biti odobrena nova sredstva za istragu.  

10 GODINA OD NESTANKA 'Roditelji su Madeleine stavili u tuđi lijes koji je kasnije spaljen'

Podsjetimo, Madeleine McCann je nestala 3. svibnja 2007. godine u resortu u Portugalu gdje je bila na odmoru sa svojom obitelji. Niti dan danas nije pronađena.

Madeleine McCann anniversary | Autor: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Postoje različite teorije o tome kako je curica nestala i gdje se nalazi. Zadnju od njih je iznio Colin Sutton, bivši policijski djelatnik u Londonu. On vjeruje da je njezino tijelo netko bacio u jedan od 600 antičkih bunara u mjestu Praia da Luz. U jednom su trenutku bili osumnjičeni i roditelji djevojčice.

Postoji i teorija da je Madeleine sama išla tražiti roditelje koji su bili na večeri te da je možda izašla na cestu gdje ju je netko pregazio te se riješio tijela. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message