To je to što me zanima!

Nova nesreća u Istri: Poginuo muškarac, tri žene ozlijeđene

Vozila su se sudarila oko 17.30 sati u blizini Sv. Kirina, kod skretanja za Paradiž. Promet je zaustavljen u oba smjera, a više informacija znat će se nakon očevida
Vidi originalni članak

U sudaru dva automobila na cesti Vodnjan-Savičenta poginuo je 64-godišnji muškarac, a još tri žene su ozlijeđene i prevezene u pulsku bolnicu.

Vozač Seat Ince je oko 17.30 sati kod skretanja za mjesto Paradiž, iz još neutvrđenih razloga, prešao u suprotan trak i sudario se s Toyotom Yaris kojom je upravljala 21-godišnja vozačica. S njom su u automobilu bile još dvije žene i sve su ozlijeđene, no nisu u životnoj opasnosti. Vozač Seata je na mjestu poginuo, a iz vozila su ga morali izvlačiti vatrogasci.

Promet je zaustavljen u oba smjera, a više informacija biti će poznato nakon policijskog očevida. 

Podsjetimo, jučer navečer je u slijetanju automobila u potok kod Pazina poginula 17-godišnja djevojka, a dvoje 18-godišnjaka je završilo u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • academi 01.01.2013.

    Poprilično poznam istarske ceste,prava katastrofa pogotovo kad su vlažne keljave balave vrlo nekvalitetan asvalt u kombinaciji sa starosti ceste odnisi zivote ima tu i ljudskog faktora ali glavni problem je ipak kvaliteta asvalta

  • mapa45 31.12.2012.

    Jutros su još dvoje poginuli, izgorili nakon izlijetanja!

  • AntunSklepič 31.12.2012.

    samo naprjed porodicama sučut za one koji če voziti malo prebrzo nadam se da ih neče biti više od 15 kom.sretno ko če vozit ovih dana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare