To je to što me zanima!

'ISIL-ovci, bježite dok možete': Stiže novo zastrašujuće oružje

Moskva je krenula u nemilosrdnu borbu. Želi ISIL u potpunosti uništiti. Trenutno testira novo zastrašujuće oružje tzv. "ray gun" koji suparnika može oslijepiti...
Vidi originalni članak

Uskoro bi ruska vojska trebala biti opremljena uređajima koja 'pucaju' svjetlost toliko jaku da uništava ljudski vid. Naime, Rusija testira novo zastrašujuće oružje tzv. "ray gun" koje može oslijepiti neprijatelja. Zove se 'Grach' i ima četiri projektora te se s njim može daljinski upravljati. 

Ovaj uređaj je otkriven na izložbi vojne opreme u Rusiji ovog tjedna i mornarica bi uskoro trebala početi koristiti prototip. Smatraju da bi ovo oružje moglo imati i snažan psihološki učinak na neprijatelja.

Vjerojatno će se početi upotrebljavati i borbi protiv ISIL- a jer Moskva je odlučna da ove militantne islamiste zaustavi jednom zauvijek.

'Grach' će se testirati na najnovijoj ruskoj fregati admiral Gorshkov.

SAD odustaje od obuke sirijskih pobunjenika?

SAD odustaje od 500 milijuna dolara vrijednog programa Pentagona koji je za cilj imao obuku sirijskih pobunjenika koji se boe protiv režima predsjednika Bašara Al-Assada, piše New York Times, a prenosi Reuters

Idi na 24sata

Komentari 224

  • 1955 11.10.2015.

    Ma neče isilovci bježati. Oni su hrabri ratnici,kada uhvate jadnog nedužnog čovijeka odrube mu glavu. Smradovi zmazani i smrdljivi. Vladek,samo gazi bandu.

  • vjerujem159 11.10.2015.

    putina za predsjednika rvacke pa da vidiš kako se pune zatvori

  • papadoc72 11.10.2015.

    Ja kad koristim "GRAH",ljudi oko mene ne samo da osljepe,neko i izgubu svjest!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare