To je to što me zanima!

Nova šefica NP Krka u isto je vrijeme bila u HNS-u i HDZ-u

Iz HNS-a se Slavica, prema informacijama Večernjeg, iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka
Vidi originalni članak

Nella Slavica, nova ravnateljica Nacionalnog parka Krka, koja je i prije tog posla bila na izdašnoj funkciji ravnateljice Studentskog centra u Šibeniku, istodobno bila je članica HNS-a i članica HDZ-a. Prema informacijama Večernjeg lista, Slavica se u HNS učlanila 2003. godine, a u HDZ 13. travnja 2007.

Iz HNS-a se Slavica, prema informacijama Večernjeg, iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka. Nella Slavica je prije SC-a u Šibeniku radila u Jedriličarskom klubu “Uskok” u Zadru i bila je članica tamošnjeg HNS-a. 

Kada su novinari nazvali Nellu Slavicu i suočili je s podatkom da je istodobno bila članica HNS-a i HDZ-a, samo je poručila da je to neka greška te da je ona članica HDZ-a od 2007., a razgovor je završila rekavši: “Žurim na jedan sastanak, čujemo se kasnije”. 

Naravno, više se nije javljala. Da Slavica nije članica HNS-a tvrdili su jučer i u središnjici HNS-a u Zagrebu, no Milan Stojanov, predsjednik HNS-a Zadarske županije, potvrdio nam je da je ime Nelle Slavice imao na popisu zadarskih članova HNS-a. 

– Tu gospođu nikada nisam vidio u stranci, ali ime Nelle Slavice bilo je na popisu zadarskih HNS-ovaca. Ona više nije članica HNS-a, vjerojatno je bila samo pasivan član, a kada se točno iščlanila ne bih znao reći – rekao nam je jučer Stojanov i dodao: – Po statutu bilo koje stranke, nijedan član ne može istodobno biti u dvije stranke, ali tko to provjerava.
 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Liliana_1 20.03.2019.

    Šta se ovaj Ćorić pravi važan. Isuse Bože koji antipatičan lik. Od svih ministara ne bi složio jednog pravog. Katastrofa tko nama koji sudbinu. Ljudi pazite kome d dajete glas. Nikad nismo imali ovakvu ekipu. Joj kako mi je žao za Karamarkom. On je htio složiti dobru ekipu ali onaj Most je sve zeznuo. Od tada mrzim Petrova. Uzeo nam je par godina u vjetar. Ovo sada je katastrofa.

  • zuluf_52 19.03.2019.

    LOPOVI.

  • kormilar 19.03.2019.

    Ova igra na sigurnu kartu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare