To je to što me zanima!

Jeziva snimka iz Belgije: Punio je pušku prije krvavog pohoda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Napadač osumnjičen za ubojstvo dvojice švedskih navijača i ranjavanje vozača u Bruxellesu ustrijeljen je u četvrti Schaerbeek
Vidi originalni članak

Na društvenim mrežama je sve više snimki terorističkog napada u Bruxellesu, kada je napadač ubio dvoje švedskih navijača i ranio nekoliko ljudi. Prema posljednjim informacijama, napadač je ubijen u okršaju s policijom.

Uživo iz minute u minutu pratite OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na jednoj snimci vidi se kako napadač u narančastom kombinezonu nasred ulice, kleči i puni svoju pušku metcima. To je trajalo oko pola minute, a kroz nekoliko sekundi ispaljuje metak u taksi vozila.

Nakon što je pucao na taksi, ispalio je još nekoliko metaka na drugi auto nakon čega je sjeo na motor i otišao u nepoznatom smjeru.

Napadač osumnjičen za ubojstvo dvojice švedskih navijača i ranjavanje vozača u Bruxellesu ustrijeljen je u četvrti Schaerbeek, prenose mediji u utorak iz belgijske prijestolnice.

UŽAS U BELGIJI Napadač koji je ubio dvoje navijača još u bijegu: 'Ilegalno je boravio u našoj zemlji '

Ured belgijskog državnog odvjetništva potvrdio je informaciju za agenciju Reuters kazavši da je prerano govoriti je li ubijena osoba doista napadač.

Belgijska televizija VRT objavila je da je napadač pronađen u kafiću.

Belgija je podignula stupanj pripravnosti u prijestolnici na najvišu razinu, posebno za švedske državljane i institucije i upozorila javnost da bude na oprezu i da se što manje kreće. 

Muškarac, koji se proglasio pripadnikom Islamske države, preuzeo je odgovornost za napad videosnimkom koju je objavio na internetu.
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zutizgzg 17.10.2023.

    ne ispraznio ju je pa je pucao,sta vi pisete

  • Joza Prezaduzeni 17.10.2023.

    Sta god napisem dobit cu karton

  • uneedaheal 17.10.2023.

    trpaj brodove s ta takvima koji su dosli vamo i negde na pola puta samo iskrcaj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare