To je to što me zanima!

Nova stečajna upraviteljica Jadrankamena je Anči Bašić

Bivši stečajni upravitelj Ivo Bućan je prošlog tjedna na Županijskom sudu u Splitu podnio neopozivu ostavku. Sindikati Jadrankamena raduju se što će raditi sa ženom
Vidi originalni članak

Anči Bašić, prema odluci Trgovačkog suda u Splitu, nova je stečajna upraviteljica Jadrankamena. Zamijenit će Ivu Bućana koji je prošli tjedan dao ostavku nakon mjesec i pol dana prepiranja s pobunjenim radnicima te propale bračke tvrtke. 

- Radujemo se da će stečaj voditi žena, jer mi Dalmatinci smo poznati kao gentlemani. Nadamo se da će htjeti razgovarati sa sindikatima za razliku od Bućana koji nas je uporno ignorirao – kazao je Tonči Drpić, predsjednik Nezavisnog sindikata Jadrankamena.

Bućanu nisu radnici dali ući u pogone tvrtke pa je stečajni postupak pokušao provesti uz pomoć policije. Drpić smatra da je bio povezan s Brunom Orešarom, jednim do vlasnika Jadrankamena.

Stečajna upraviteljica i diplomirana ekonomistica, Anći Bašić, vodila je stečajeve Imostroja, splitskih Incoma i Dalme maloprodaja te makarske Amfore. Stečajna ročišta Jadrankamena zakazana su 14. i 20. lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kizo1007 17.05.2012.

    sada im nije u interesu radit, dolazi sezona, turisti, treba pripremat apartmane za žetvu. Jadrankamen će sad završiti a ponovo će se aktivirat tamo negdje krajem 9. mjeseca kad turisti odu i kad opet bude vremena za prosvjede, navikivanja, onda im ni ova upraviteljica neće više odgovarat bla, bla, bla

  • killa 17.05.2012.

    nitko ne želi raditi, samo hoće novac

  • howyesno_1 16.05.2012.

    ali se Vedran Jerčić pos*o

Komentiraj...
Vidi sve komentare