To je to što me zanima!

Nova tragedija: Muškarac i žena poginuli u Svetoj Nedelji

Riječ je o muškarcu (55) i ženi (29) koji su bili na motociklu. Zbog neprilagođene brzine, oni su oko 23.40 sati sletjeli su s županijske ceste 3051 i na mjestu poginuli
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Policija vrši očevid u Svetoj Nedelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U subotu oko 23.40 sati u prometnoj nesreći na županijskoj cesti 3051 smrtno je stradalo dvoje ljudi, izvijestila je policijska postaja Samobor. 

Oboje poginulih bili su na motociklu. Riječ je o muškarcu (55) i ženi (29). Zbog neprilagođene brzine sletjeli su na motociklu s ceste i na mjestu poginuli.  Više informacija bit će poznato nakon što se provede očevid kojim rukovodi državni odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Fenix7 05.09.2016.

    Mislim da je očevid "već" gotov, ali ne vidim nikakve informacije...

  • Oiradtaren 04.09.2016.

    Pozz... Greska je u navodu o dogadjaju ! Nisu motociklom sletjeli sa ceste, vec su se motociklom zabili u kruzni tok ! Stovise nije da je to jedna nesreca na ovome kruznome toku koja se desi kroz godinu vec je to jedna od nesreca koja se desi u jednome danu na ovome mjestu ! Ovo je vrlo kriticno mjesto, nepregledno, slabo osvjetljeno I vrlo slabo oznaceno, tako da svaki vozac koji nije stanovnik ovoga grada ne zna za ove uvjete te ga dolazak na ovaj kruzni tok neugodno iznenadi

  • ivič 04.09.2016.

    nažalost motoristi divljaju cestom!U Vrbovcu u gluho doba noći nesnosna buka,posebno vikendom,po uličicama gore,dolje i gaščinu nabijaju!Oko 3 ujutro sumljam trjezni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare