To je to što me zanima!

'Novac za Pelješki most ne možemo dati za školstvo'

Sanader je objasnio da se novac od mosta ne može preraspodijeliti za školstvo i znanost jer se oni financiraju iz proračuna, a gradnja mosta ne
Vidi originalni članak

Pelješki most i svi drugi mostovi, autoceste i ceste u Hrvatskoj ne grade se proračunskim novcem. Hrvatske autoceste i Hrvatske ceste ne financiraju gradnju mostova i cesta proračunskim novcem, rekao je premijer Ivo Sanader. Objasnio je da se zato taj novac ne može može ni preraspodijeliti za školstvo i znanost, koji se financiraju iz proračuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • dea21 28.04.2009.

    dabogda tebi i tvojoj obitelji svaka kuna od pelješkog mosta tribala za zdravlje, đub.. jedno pa da vidiš kako ostatak tvog naroda živi iz dana u dan

  • PapaŠtrumpf 28.04.2009.

    Dobro je da autoput dođe do Dubrovnika da i taj dio države oživi, ali ZNA SE zašto se radi most i od njega se ne odustaje, ZNA SE tko je pokupovao zemljišta po Dubrovačkom primorju i Pelješcu i tko će ostvariti ogromne astronomske profite u svoju (privatnu) korist a ne država.

  • flegmica7 28.04.2009.

    ogroman novac- milijuni i milijuni idu za pelješki most koji može pričekat i nije hitan, i pola od tog će sebi u džep staviti, a studentima ne mogu platiti studij. i onda se č.ude zašto naši intelektualci odlaze u druge zemlje studirat i raditi! PA ZATO JER IM ŽIVOT VIŠE PRUŽA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare