To je to što me zanima!

Novčana nagodba: Sobarica i Strauss-Kahn završavaju spor

Sobarica je protiv bivšeg čelnika MMF-a podnijela građansku tužbu prošle godine, a u isto vrijeme se rješavala kaznena prijava po njenoj tužbi za seksualni napad
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahn i sobarica koja ga je optužila za seksualno napastovanje u hotelu u New Yorku, Nafissatou Diallo, sudski spor završavaju sporazumom. 

BBC javlja kako su se dogovorili da će spor završiti financijskim sporazumom, a obje strane će to potpisati na sudu u njujorškom Bronxu.

Nije još poznato kolika svota će biti isplaćena oštećenoj strani. Sobarica je protiv bivšeg čelnika MMF-a podnijela građansku tužbu prošle godine, a u isto vrijeme se rješavala kaznena prijava po njenoj tužbi za seksualni napad. Kazneni postupak je odbačen jer je tužitelj doveo u pitanje vjerodostojnost sobarice, a Strauss-Kahn je zbog skandala podnio ostavku na mjesto šefa MMF-a. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • titulus 30.11.2012.

    Sve jadan nije kriv, ali na kraju je ipak platio....

  • saverb123 30.11.2012.

    zar to stvarno svi misle da politicarima ne radi mozak ako imaju ljubavnice,ili seksualne skandale

  • vilim 30.11.2012.

    Imao je sve u životu !!!, mjesto svjetskog moćnika, ugled, visoka primanja, obitelj, hrpu "prijatelja" koji su mu se dodvoravali i ostale pogodnost, da bi u jednom trenutku ostao nepromišljeno zbog svega , i to zbog jedne obične "slinave p***e" !!!!....

Komentiraj...
Vidi sve komentare