To je to što me zanima!

Nove detonacije odjeknule su u Kijevu, ali i u Čerkasiju

Regionalni guverner Oleksandr Skičko rekao je kako pet ljudi ozlijeđeno je nakon ranojutarnjeg napada
Vidi originalni članak

Eksplozije su se mogle čuti u nedjelju u gradu Čerkasiju u središnjem dijelu Ukrajine, rekao je regionalni guverner Oleksandr Skičko, a nove detonacije odjeknule su i u Kijevu, nakon što je u ranojutarnjem napadu na prijestolnicu ranjeno pet ljudi.

Guverner Čerkasija nije dao nikakve druge detalje. Taj je grad dosad uglavnom bio pošteđen ruskih napada otkad je ta zemlja napala Ukrajinu 24. veljače.

NA TAJNOJ LOKACIJI Ruski ministar obrane posjetio vojnike koji se bore u Ukrajini

Dvije eksplozije čule su se u južnom predgrađu Kijeva, nakon što je raketa pogodila zgradu u središtu prijestolnice u ranim jutarnjim satima.

Načelnik ukrajinske policije Igor Klimenko rekao je da je u tom napadu ranjeno pet ljudi.

Kako navodi Reuters, nije bilo moguće odmah potvrditi šta je izazvalo kasnije dvije eksplozije.

IZ MINUTE U MINUTU Ukrajina tvrdi: Rusija nam je iz dvije regije ukrala više od 500 tisuća tona žitarica! Lopovi su!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • koleza 26.06.2022.

    Produkcija velika britanija i amerika.. Zeleni je tu samo da glumi i da cita scenario koji mu braca sa zapada napisu. Ovo mu nikad nece biti oprosteno sto je uradio. Kad se sve zavrsi nestace ili pod zemlju al najverovatnije ce zavrsiti u usa sa sve klickom i ostalom druzinom koja je sada tu oko njega. To mogu odma da potpisem

  • dudina 26.06.2022.

    Hahaha...sad gledam procurila snimka u kojoj je navodno u Kijevu pogođena stambena zgrada u kojoj je poginula žena čiju putovnicu pokazuje novinar a u pozadini glumce posipavaju nekim prahom iz kante da su kao prašnjavi izvučeni iz ruševina...radi se o ženi sa djetetom u naručju i jednom malo večem klincu😁😁 inače ta zgrada je do tvornice i nije naseljena.... produkcija Zelenski..

  • dudina 26.06.2022.

    To je odgovor na napad ukraine na rafineriju... kratko je trajalo veselje😋😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare