To je to što me zanima!

Nove gužve na zapadu Zagreba: Škorpikova se zatvara do kraja mjeseca, ovo su obilazni pravci

Asfaltirat će se istočni kolnik Škorpikove, na dijelu od kružnog toka kod King Crossa do ulice K. Golika/Kovinska i taj će dio biti pod privremenom regulacijom prometa do početka studenog
Vidi originalni članak

Uz sve radove po Zagrebu, od četvrtka se zbog asfaltiranja zatvara i dio Škorpikove ulice, važne arterije na zapadnom dijelu grada.

Radovi počinju u 9 sati i trajat će do 1. studenog u 4 sata, kažu iz Grada.

Kako su pojasnili, asfaltirat će se istočni kolnik Škorpikove, na dijelu od kružnog toka kod King Crossa do ulice K. Golika/Kovinska i taj će dio biti pod privremenom regulacijom prometa.

Prilikom izvođenja radova, na dijelu od kružnog toka kod trgovačkog centra King Cross (od pješačkog prijelaza) do ulice O. Miletića, radovi će zauzeti jedan prometni trak, a promet će se odvijati po slobodnom dijelu kolnika.

Na dijelu od ulice O. Miletića do ulice K. Golika promet će se preusmjeriti na zapadni kolnik gdje će biti uspostavljen dvosmjeran promet.

U zoni raskrižja Ul. V. Škorpika/Kovinska/K. Golika bit će onemogućeno kretanje vozila u smjeru istok-zapad i obratno te u smjeru istok-jug i smjeru zapad-sjever.

Promet kamionima u smjeru od juga prema sjeveru bit će preusmjeren na Priobalnu cestu. Kamionski promet od sjevera prema jugu odvijat će se bez ograničenja. Molimo sve vozače da se pridržavaju privremene regulacije prometa za vrijeme trajanja radova.

Radovi će koštati nešto više od 5 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 13.10.2022.

    I tome će rok trajanja biti najdulje dvije godine. Nakon toga opet kolotrazi i upali šahtovi.

  • Ironfist 13.10.2022.

    Ajme koji kreteni. Pa radovi u Zagrebu se jedino mogu izvoditi 7. i 8.mj. kada je grad prazan. Tko donosi takve glupe odluke? Rođen sam u Zg prije 53 g ali razmišljam da se iselim iz grada jer Zagreb je postao nemoguće mjesto za normalan život pogotovo za vrijeme kozojeba Bandića ali vidim da se nastavlja...

  • realista 7 13.10.2022.

    od svih cesta u zg županiji ova i nije u lošem stanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare