To je to što me zanima!

Nove Putinove izjave: 'Zapad voli otkazivati ljude, dokaz za to je književnica J.K. Rowlling'

Ruski predsjednik rekao je da je Rowlling 'otkazana samo zato jer nije udovoljila zahtjevima vezanima za rodna prava'
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin optužio je 'Zapad' da želi otkazati Rusiju, a kao dokaz svojih tvrdnji naveo je popularnu književnicu J.K. Rowlling koja je napisala seriju knjiga o čarobnjaku Harryju Potteru.

Ruski predsjednik rekao je da je Rowlling 'otkazana samo zato jer nije udovoljila zahtjevima vezanima za rodna prava'.

KORAK PREMA MIRU? Erdogan: Putina treba ohrabriti da časno napusti Ukrajinu...

- Sada pokušavaju otkazati našu zemlju. Govorim o uznapredovaloj diskriminaciji svega što ima veze s Rusijom - rekao je Putin i kulturu otkazivanja usporedio s nacističkim paljenjem knjiga 1930-ih.

- Sjećamo se snimaka knjiga koje gore - rekao je tijekom sastanka s dužnosnicima i radnicima u kulturi.

BOMBA KOJE (NI)JE BILO Što se dogovorilo na sastanku Plenkija i ekipe za očevid? Ovo su odgovori na kaos oko drona

- Nemoguće je zamisliti takvu stvar u našoj zemlji, zahvaljujući našoj kulturi, mi smo se osigurali protiv toga - rekao je Putin.

- To je za nas neodvojivo od naše domovine, od Rusije, gdje ne postoji mjesto za etničku netoleranciju, gdje su stoljećima deseci etničkih grupa živjeli zajedno - rekao je Putin, prenosi Sky News.

 

Idi na 24sata

Komentari 237

  • Piver 25.03.2022.

    Istina je da u Americi postoji cancel culture sto je totalna glupost samo po sebi i istina je da se vode borbe oko toga dal je neko vilica cackalica ili robot... Antife nemogu definirati sto je ŽENA , pa cak ni kandidati za vrhovni sud( za to trebaju biologa) 🤦🏻‍♂️Otislo sve u pm. ZAPAD je u k**rcu po tim pitanjima ali rusija je jos gora po svemu ostalom i gore navedeno nema nikakve veze s UA.

  • Miro1Miro2 25.03.2022.

    Da i kaj je krivo rekao?

  • OBJEKTIVNIopettu 25.03.2022.

    Sto napisati na ovo? Dakle, uzmimo da je u pravu?! Je li rat potvrda sve te kulture i strah od navedenih pa ih videci u starcima i djeci ubija? Ima ih jos koji izazivaju ratove a onda govore kako ih svi mrze. Subjektivnost i strah od drugacijeg su posast danasnjice. Uglavnom, zalosno.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare