To je to što me zanima!

Novi 24sataExpress donosi: Ukrali sve što je Tito ostavio...

Pišemo o ulozi Željka Rohatinskog, pred čijim se očima afera valjala kao lavina. Razgovarali smo i s obitelji Broz, koji tvrde da je sadržaj Titova sefa - opljačkan
Vidi originalni članak

Kad uzmete u ruke novi 24sataExpress, učinit će vam se da riječ tajna više nema nikakva smisla - sve smo ih, naime, raskrinkali!

Tu je objašnjeno sve o aferi Karlovačka banka: zašto su izdavali loše kredite, kako su se prenamjenjivala zemljišta, tko je trebao zaraditi milijune eura. Pišemo i o ulozi Željka Rohatinskog, pred čijim se širom zatvorenim očima afera valjala kao lavina. Razgovarali smo i s članovima obitelji Broz, koji jednoglasno tvrde da je sadržaj Titova sefa - zlato, odličja i novac - opljačkan. Otkrivamo tko je Nataša Srdoč, zagovornica hrvatskog neoliberalizma. Brat Fani Horvat dobio je tri od četiri koncesije za kafiće na zapadnoj obali. Ako vam se od svega toga digne tlak, ne brinite: tome smo posvetili cijeli separat. Tu je i analiza Zokijeva poraza te prilog o krađi identiteta u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • rekonstrukcija 20.04.2013.

    Ta informacija "Ukrali sve što je Tito ostavio..." nije točna ! Ukrali su oni punoooo više !!!

  • Mikiss 20.04.2013.

    Kad ste komentirali prije nekoliko godina i dizali u nebo Rohatinskog ja sam pisao da ne vidite prst pred okomi da ce nas skupo izaci taj Rohatinski.A dobijao sam kisu minusa..Eto sad smo u plusu.

  • Silvio Dinora 19.04.2013.

    Nikada mi se mucalo nije sviđao,ali u banana državi , psi laju ,a karavane prolaze !

Komentiraj...
Vidi sve komentare