To je to što me zanima!

Novi brod trebali predati kupcu u Puli, ali im je pao i razbio se

Ne znam hoće li se uspjeti popraviti obzirom da Uljanik nema dizalice. Iz Rijeke će stručnjaci doći u utorak nakon čega ćemo znati više, rekla nam je direktorica Tehnomonta Gordana Deranja
Vidi originalni članak

Veliki peh dogodio se u Puli kada je s travel lifta u luci pao potopuno novi brod kojeg je izgradio pulski Tehnomont i koji je samo čekao da bude predan vlasniku.Tehnomont brodogradilište je tu ribaricu gradio za irskog vlasnika.

Direktorica Tehnomonta Gordana Deranja još u šoku nam je kratko rekla kako srećom nitko u toj nesreći nije nastradao.

- Nitko nije stradao na svu sreću, ali što da uopće kažem? Tuga je velika jer je stradao brod. Ne znam hoće li se uspjeti popraviti obzirom da Uljanik nema dizalice. Iz Rijeke će stručnjaci doći u utorak nakon čega ćemo znati više, što i kako dalje. Inače, brod je bio položen na Avangardovom navozu te smatram da je na njima odogovornost"kazala je Deranja. U Dublinu je 2018.godine potpisan ugovor za irske naručitelje, gradnju dvaju ribarica od 26 metara.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • NephilimSeth 09.02.2021.

    Sramotom se sa tom kao "brodogradnjom" Ako nemate znanje, uvjete, alate i mogućnosti za nešto raditi onda se time ne bavite. Ogromni novci (od grada na cijele hr) su utučeni u ta brodogradilišta. Treba pisati referendum i nema više pomoći! Da je država tako pomagala svima neki dobri poslovi bi opstali i dugova nebi bilo, ali u tipičnom stilu naše (ne)sposobne država i većine ljudi i novac bacamo u rupu bez dna. 

  • tobeornot2020 09.02.2021.

    Tko je kuma bio koja ga je krstila ???

  • tobeornot2020 09.02.2021.

    Dobit će više od osiguranja možda nego od kupca ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare