To je to što me zanima!

Novi broj Astrala vam donosi misli za zdravlje i bolji život!

NOVI BROJ MJESEČNIKA ASTRAL Uz mjesečni horoskop za listopad i veliki profil vladajuće Vage, magazin Astral donosi odgovore Balkanskog Nostradamusa
Vidi originalni članak

U najboljem astrološkom i ezoterijskome mjesečniku u Hrvatskoj pročitajte sve o fenomenu deja vu - saznajte je li to sjećanje na prošle živote ili tek pogreška u percepciji. 

Doznajte što vas čeka u najtočnijoj mjesečnoj astroprognozi za sve znakove, a iz velikog astroprofila Vage bolje upoznajte pripadnike vladajućeg znaka. Poboljšajte život uz moć afirmacija iz pera duhovne učiteljice Louise Hay te saznajte sve o sinkronicitetu, pojavi koja je fascinirala i Carla Gustava Junga. Riješite test i otkrijte kojem budističkom tipu osobnosti pripadate, naučite sve o iscjeljivanju dlanovima te pročitajte istinite priče ljudi koji su proživjeli otmicu izvanzemaljaca. 

Kao i u svakom broju, Astral donosi odgovore Balkanskog Nostradamusa te voditeljice autogenog treninga Nevene Runjić. Novi Astral potražite na kioscima za 14,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • reley 16.10.2013.

    Sjećam se dobro jedne Grčićeve izjave: investitori su podbacili. To mu je bila izjava koju nemože svatko sročiti. Pitam se samo zašto su investitori podbacili ??????? Pa ti ivestitori vide na televiziji suđenja Sanaderu,Čobankoviću ,Rončeviću,Polančecu i jedva čekaju da plate gospodarskoj komori namete za spomeničku rentu,očuvanje voda,slušanje glazbe i inih drugih nameta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare