To je to što me zanima!

Novi broj Expressa: Slavko i njegova gola istina, Zoki pazi...

Ušli smo u atelje Baneta Milenkovića, Dražen Siriščević objasnio nam je kako će dovesti Dominga i Anu Netrebko, a pobrojili smo vam i 300 kulturnih događaja ljeta
Vidi originalni članak

Slavko Linić otvorio je dušu u novom Expressu i na osam stranica rekao sve što zna o Milanoviću. Intervju je samo za ljude s čeličnim živcima jer, kaže Linić, sve čega smo se bojali je istina - taj ništa ne radi osim što brine za rodbinu!

Milanović je, kaže Linić, veći dio mandata proveo u ugostiteljskim objektima. Ništa ga ne zanima. 

Ako to ne možete podnijeti, uzmite Artis, novi veliki mjesečni prilog o kulturi. Ušli smo u atelje Baneta Milenkovića, Dražen Siriščević objasnio nam je kako će dovesti Placida Dominga i lijepu Anu Netrebko, a pobrojili smo vam i 300 kulturnih događaja ovog ljeta. 

Pokrećemo i akciju koja će preobraziti našu literarnu scenu: to je natječaj za regionalni krimić, Balkan Noir. Nagrada? Sto tisuća kuna! U Expressu možete pročitati i kako će Kolinda Grabar Kitarović provesti ljeto te kako će Josipović izbjeći Zokijev “poljubac smrti”.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • mico66 07.07.2014.

    Sve je to Jad i Bjeda

  • vferari 05.07.2014.

    Postaviti pitanje cijev ili poplava je idiotsko,tedecijozno, bezobrazo nekulturno,primitivno a takvi su i svi oni koji pristaju odgovarati na ovakva pitanja,

  • marijaterezija2 04.07.2014.

    Linićeva gola istina, već sam se prestrašila da je slikan na nudističkoj. A što se tiće njegovih optužbi znao je to odavno, držo jr ljestve dok su mu dozvolili a sad se pravi Zoro Osvetnik. Ne smatram to moralnim.Prvu muljažu morao je prijaviti, a DORH i USKOK nadam se da odavno rade svoj posao i istražuju Tajkune. Pravosuđe bi pod novim vodstvom moralo pootvarati SVE ladice i vratiti nam pokraden novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare